gercektenmiAra birilerini 😛😛
Ben bazen halamı, Kızkardeşimi arıyorum
Gıybet var mı diye soruyorum
Yok dedikleri zaman
Ne biçim insansınız siz diyip kapatıyorum
![]()
gercektenmiAra birilerini 😛😛
Ben bazen halamı, Kızkardeşimi arıyorum
Gıybet var mı diye soruyorum
Yok dedikleri zaman
Ne biçim insansınız siz diyip kapatıyorum
![]()
Ayyyyy mersindemisiniz cokkk mutlu oldum buralarda hava yagiyordu dün bugun sabahtan acikti akşamüstü kapandiKızlar Akdeniz bölgesinden Mersin'den selamlar herkese. Burada üç gündür yağmur hiç durmadan ama kimseyi de üzmeden yağıyor sahi sizin oralarda durumlar nasıl ?
Hafif çiseli yağmurlu yer yer yağışlı ara sıra da kar atışlı İstanbul'dan selam olsunKızlar Akdeniz bölgesinden Mersin'den selamlar herkese. Burada üç gündür yağmur hiç durmadan ama kimseyi de üzmeden yağıyor sahi sizin oralarda durumlar nasıl ?

Hafif çiseli yağmurlu yer yer yağışlı ara sıra da kar atışlı İstanbul'dan selam olsun![]()

Tüm gün kar yağacak diye bekledim durdum yok yok İstanbul'un havasina güven olmazmışKızlar Akdeniz bölgesinden Mersin'den selamlar herkese. Burada üç gündür yağmur hiç durmadan ama kimseyi de üzmeden yağıyor sahi sizin oralarda durumlar nasıl ?
Yagmadimi kar haberlerede nakmadim pekTüm gün kar yağacak diye bekledim durdum yok yok İstanbul'un havasina güven olmazmış
Hahahah szr bayılıyorum enerjine gerçek hayatta arkadaş olmalıymışız senleBen iyiyim sallıyorum
Sen nasılsın bakalım

Canım bişey sorucam istanbul da olduğum için belki bilgin vardır Dr.Hediye dağdeviren duydunmu hiç bu doktoruTüm gün kar yağacak diye bekledim durdum yok yok İstanbul'un havasina güven olmazmış
Yok cnm duymadımCanım bişey sorucam istanbul da olduğum için belki bilgin vardır Dr.Hediye dağdeviren duydunmu hiç bu doktoru
Teşekkürler kiew iptal olunca en kötü istanbulda ki doktorları araştırıyorum napimYok cnm duymadım