Aslında okadar şey sorasim varki kafam çok karışıkRica ederim merak ettiğin şeyler olursa burdan sorabilirsin bilen herkes cvp yazar 😉
Aslında okadar şey sorasim varki kafam çok karışıkRica ederim merak ettiğin şeyler olursa burdan sorabilirsin bilen herkes cvp yazar 😉
Zaman ver kendine biraz. Araştırdıkça okudukça bazen de tecrübelerle öğrenip kabulleniyorsun. Emin ol İlk zamanlar çoğumuz öyleydik nasıl olcak? nedir? ne yapmam lazım? diye hakkında hayırlısı olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olurAslında okadar şey sorasim varki kafam çok karışık

Elif kuzum bak ben senin durumundayımAslında okadar şey sorasim varki kafam çok karışık

Allah yardımcın olsun ablacımŞuan imunolojı tedavideyim
Lemfosit aşısı ayda bir 4 tane
Kiev Biotexcomda her şey baştan
Donör seçimi,yeniden embriyo oluşumu
Yeniden ngs
Yani bildiyin para,para,para
Zaten artık hakikaten ne canım kaldı ne param
Şuana kadar apartman parası harcadım
Bundan sonra Allah Kerim
Öncelikle kestane balının diyarı Kiev den herkese selamlarUmudumbayto ya burayı haberdar ettim
Makarona haber veren var mı

İnşallah seni yakından takipteyim.Elif kuzum bak ben senin durumundayım
Lemfosit aşısı
İntralipid ve prograf tablet
İnşAllah benim güzel sonucum sanada umut olur![]()
10 yıldır evliyim artık ümidim kalmadı.Ama Allah'tan ümit kesilmezZaman ver kendine biraz. Araştırdıkça okudukça bazen de tecrübelerle öğrenip kabulleniyorsun. Emin ol İlk zamanlar çoğumuz öyleydik nasıl olcak? nedir? ne yapmam lazım? diye hakkında hayırlısı olsun canım inşallah herşey istediğin gibi olur![]()
Yolumuz uzun zorlu inişleri çıkışları var ama pes etmicez sakın ümitsizliğe kapılma.10 yıldır evliyim artık ümidim kalmadı.Ama Allah'tan ümit kesilmez

ikiYolumuz uzun zorlu inişleri çıkışları var ama pes etmicez sakın ümitsizliğe kapılma.
Kapılsan da hemen toparla en önemli şey moral ve kendimizi güçlü hissetmek yoksa kaybolup gideriz.
Daha uzun yıllar bekleyen emek verenler var hem yaşında genç arkadaşım demek ki güzel günler henüz gelmemiş biraz daha sabredicez.
Zor çok zor ama beklediğimize değecek o mis kokulu yavrumuza kavusucazi
İki günde olsa annelik duygusunu tattım.Allah o duyguyu tekrar yaşatmayı nasip etsin inşallah .
Ben hala acemiyim bu sitelerde tuhaf şeyler oluyor