Amin inşallah Rabbim sana bize hepimize annelik duygusunu tattırsın herşeyi doya doya yaşatsınBen hala acemiyim bu sitelerde tuhaf şeyler oluyor

Amin inşallah Rabbim sana bize hepimize annelik duygusunu tattırsın herşeyi doya doya yaşatsınBen hala acemiyim bu sitelerde tuhaf şeyler oluyor

Amiiiiiinnnnn
Makaron ayyyy çok mutlu oldunÖncelikle kestane balının diyarı Kiev den herkese selamlar![]()

Amin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalımMakaron ayyyy çok mutlu oldun
Allah yolunu açık etsin
Allah evlatla seni sevindirsin bu defa
Durumlar nasıl anlatsana
Rahim durumu nasıl
Ne zaman transfer
İlk senin güzel sonucunla bu sayfamız bayram etsin
Her kese moral ve umut ol inşAllah
Hadi hayırlısı olsun canım bebişlerinle döneceksin ne güzelAmin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım
tatlı telaş heyecan vardır şimdiArtık bir birimizi Andrey sayesinde buluyoruzAmin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım

Embriyoglue yapmadı Elena , ikili transferi baya konuştuk ama onu da yapmıyoruz , tekli transfer yine . Amin inşallah hepimizin yüzü gülsünArtık bir birimizi Andrey sayesinde buluyoruz
Geçende climentinne numaramı istemiş Andreyden
Makaron sana embrioglu yapıldı mı?
Tekli mi transfer olucak?
Allah bu transferinde yüzünü güldürsün

Salı akşam hatırlat sana bol bol dualar yağdıralım burdan kuzum❤️Embriyoglue yapmadı Elena , ikili transferi baya konuştuk ama onu da yapmıyoruz , tekli transfer yine . Amin inşallah hepimizin yüzü gülsün![]()
AmiiiiiinnnnnnAmin inşallah Rabbim sana bize hepimize annelik duygusunu tattırsın herşeyi doya doya yaşatsın![]()
Rabbim insallah dileklerini gerçekleştirsin hayirli transferlerin olsun insallahhhAmin inşallah Zaza Andreyden öğrendim burada olduğunuzu ☺️ Çarşamba günü transferim var . Rahim iyi dedi Elena bir sorun görünmüyor şimdilik bakalım