Genelde serklaj ikiz gebelikte yapılıyorTum ikiz gebelere serklaj yapiliyor mu?
Donasyon ile ikiz gebeler yapmis miydi?
Genelde serklaj ikiz gebelikte yapılıyorTum ikiz gebelere serklaj yapiliyor mu?
Pztesi konuscam canim sadece estrofem verdi hic hatirlamiyorum ama progestoren diye sorayim pztesi gitmem lazim buboyle olmuycak zaten o hun gelcekmisEftalios kuzum bu konuyu doktorla konuşsana
Acaba progesteron söyledi sen mi unuttun
Ben bunu bilmiyordum. Cogul gebeliklerde de uygulaniyor demek ki.Genelde serklaj ikiz gebelikte yapılıyor
Çok şükür canım♥️♥️ doktorumu söyleyemiyorum ifşa olurumAllaha çok şükür❤️
Tüm ikiz gebelere değil canım, tüp bebek donasyon gibi yöntemlerle hamile kalan genetiğinde olmayan tüm çoğul gebelere , zaten zor koşullarla evlat sahibi oluyorlar önceden tedbirli olmamız gerekiyor diyor benim doktor onu anlatıyordumTum ikiz gebelere serklaj yapiliyor mu?
Tekil gebeliklerde genelde önceden düşüğü veya kaybı varsa yapılıyor. Veya son anda rahmi açıldıysa serklaj yapılarak doğum ertelenmeye çalışılıyorBen bunu bilmiyordum. Cogul gebeliklerde de uygulaniyor demek ki.
Ben daha cok onceden sorunu olanlara diye duymustum Ama tum cogul gebeleri bilmiyordum.Tekil gebeliklerde genelde önceden düşüğü veya kaybı varsa yapılıyor. Veya son anda rahmi açıldıysa serklaj yapılarak doğum ertelenmeye çalışılıyor
Özelden yazıcam sanaÇok şükür canım♥️♥️ doktorumu söyleyemiyorum ifşa olurum
Özelin kapalıÇok şükür canım♥️♥️ doktorumu söyleyemiyorum ifşa olurum
Yaptıranda oldu yaptırmadan taşıyan ve doğuranda olduBen daha cok onceden sorunu olanlara diye duymustum Ama tum cogul gebeleri bilmiyordum.
forumda hic kizlar da bahsetmedi oyle aklimda kalmis.donaayonla ikiz kalanlardan yapan olduysa ben kacirdim belki