Sorucam canim herseyiHadi bakalim,
Bu sefer savsaklamasin seni.
Her detayi sor , tek basina estrofem amacini da sor . Bir bildiği varsa bizler de bilelim
Sorucam canim herseyiHadi bakalim,
Bu sefer savsaklamasin seni.
Her detayi sor , tek basina estrofem amacini da sor . Bir bildiği varsa bizler de bilelim
bendeki dayanilmaz olunca kasinti için de krem kullandim.Çok sağol Dün sağolsun Andrey aradı bugunde aynısı olursa elena ile görüşcez , damara gelmiştir muhtemelen ,kalçamda kaşıntı zaten çok oluyor![]()

Sakin ol canım stres yapmamaya çalış. Seni mutlu eden kafanı oyalayacak şeylerle uğraş. Herşeyi sor unutacağın şeyler olabilirse kağıda yazabilirsin. Sonrasında bize de yaz ❤Dun cok sancim oldu cok afedersin bembeyaz akinti oldum dedimki adet olucam herhalde kasiklarim catliycak zannettim ara ara boyle kasiklarima oluyor ilaci butirdikten sonra fakat yok bakalim bugun diktor nediyecek hem gerginim hem stresliyim
Bugun baya başım dönüyor ilaçlar çok fazla geldi artık sanırım ♀️bendeki dayanilmaz olunca kasinti için de krem kullandim.![]()
Heyecanlandim senin icin yuregin kipir kipirdir.Bugun baya başım dönüyor ilaçlar çok fazla geldi artık sanırım ♀️

☺️☺️ amin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallahHeyecanlandim senin icin yuregin kipir kipirdir.
Hayirlisiyla Rabbim pozitifi göstersin güzel haberini bize de ver insallah![]()
Hayirli haberler olsun insallah..Dun cok sancim oldu cok afedersin bembeyaz akinti oldum dedimki adet olucam herhalde kasiklarim catliycak zannettim ara ara boyle kasiklarima oluyor ilaci butirdikten sonra fakat yok bakalim bugun diktor nediyecek hem gerginim hem stresliyim
Farkli ilac protokulu mu uygulandi?Bugun baya başım dönüyor ilaçlar çok fazla geldi artık sanırım ♀️