Pandaaa
Hamiş Melek
Amin hayırlı uğurlu olsun hem Nes’e hem de ardından gelenlereDarısı bu yakın zamanda sana Makaron

Bu arada Zazacım sormaya çekiniyorum ama Zirka’dan haber var mı nasıl toparlayabildi mi kendini 🙁
Amin hayırlı uğurlu olsun hem Nes’e hem de ardından gelenlereDarısı bu yakın zamanda sana Makaron

İnşAllah kuzumBebeğin kilosu ve emme-yutma refleksi tamamlanınca teslim ediyorlar canım 🙄 Şuan 36+5’te
Her bebek emme refleksiyle doğuyor ama yutma ile beraber iki koordinasyon anne karnında 35-36. Haftalarda tamamlanıyormuş, yutmada sıkıntı olursa ciğerine kaçıp tamamen bebeği geriye götürüyormuş yoğun bakımımız çok detaycı. o yüzden şuanda anne karnı süresini tamamlatmayı bekliyorlar bir de kilo alacak teyzesi inşallah sağlıcakla yanımıza bekliyoruz
Çok şükür toparlandıAmin hayırlı uğurlu olsun hem Nes’e hem de ardından gelenlere
Bu arada Zazacım sormaya çekiniyorum ama Zirka’dan haber var mı nasıl toparlayabildi mi kendini 🙁
Yukarıda ilk kırmızı aslanKızlar brave hangisi acaba bir sürü çıktı resim attım ama geldimi bilmiyorm
Yaptım oldu ohh be reklamsızYukarıda ilk kırmızı aslan
Aynnen ilk kasiyodu tlfonumu sonra nasil kullanilacagini ogrenince reklamsiz cikiyor tv izlerken bile basta gelen reklamlar gelmiyor en güzeli youtube izlerken pat diye rekklam cikardi o cikmiyor iyiki varsin braveYaptım oldu ohh be reklamsız
Valla tamara saolasindertten kurtardij biziYaptım oldu ohh be reklamsız