Prografi ve clionelic denedim , gebelik devam etmedi ama o hamilelikte kalp atisi alamamistik o yuzden bence o embriyodan kaynakli olmustu.Amiiin canım
Bu prografıda kullanıcam bakalım ne göstericek
Sen hiç gebe kaldın mı?
Prografi ve clionelic denedim , gebelik devam etmedi ama o hamilelikte kalp atisi alamamistik o yuzden bence o embriyodan kaynakli olmustu.Amiiin canım
Bu prografıda kullanıcam bakalım ne göstericek
Sen hiç gebe kaldın mı?
Dualarimda daima varsin canimAnkaradaymış bu dr Gurur Polat
Randevu alım onada gidicem
Morpati inşAllah işime yarasın bu işlemler
Dua et bacım❤️

Sen gene de gorusmeye git.Seninde tedavin mutlu sonla bitsin canım
Baktım bu doktora
Yemin ederim bu doktordada olmuşum-))
Artık Ankarada gezdiğim doktor kalmadı
Rabbim bir sonraki denemende kucagina almayi nasip etsin inşallahIki gebelik oldu, ikisi de dusukle sonuclandi.
Zaza, tamara, zirka,zumrom, eftalios en kosa surede sizin bebis haberlerinizi de alalim.baska unuttugum varsa valla kusura bakmasin. Reklamlardan cogu yazilani kacirmistim. Saolsun tamaranin bravei kurtadiDualarimda daima varsin canim![]()
Bende varım duanızda bana da yer verin lütfenZaza, tamara, zirka,zumrom, eftalios en kosa surede sizin bebis haberlerinizi de alalim.baska unuttugum varsa valla kusura bakmasin. Reklamlardan cogu yazilani kacirmistim. Saolsun tamaranin bravei kurtadi
Makaron sen hamilesindir diye dusunuyoeum❣️
Aminnn,Zaza, tamara, zirka,zumrom, eftalios en kosa surede sizin bebis haberlerinizi de alalim.baska unuttugum varsa valla kusura bakmasin. Reklamlardan cogu yazilani kacirmistim. Saolsun tamaranin bravei kurtadi
Makaron sen hamilesindir diye dusunuyoeum❣️
Rabbim yüzünü güldürsün , kucagini bos birakmasin inşallah canim ,Bende varım duanızda bana da yer verin lütfen
Amin inşallah canımRabbim yüzünü güldürsün , kucagini bos birakmasin inşallah canim ,