Her sey yolunda gitsin ve sen bebegine kavus..25 şubat ultrason sonucuna göre bakıcaz
Her sey yolunda gitsin ve sen bebegine kavus..25 şubat ultrason sonucuna göre bakıcaz
Rabbim en kisa zamanda hepimize yasatsin bu duyguyu. Elbet birgun bizde gecicez bu imtihaniBu gece rüyamda bebeğim vardı banyo yaptırıyodumm.Gercek gibiydi.
Rüyası bile okadar güzeldi ki uyandığımda çok üzüldüm gerçek olmadığı için.Ruyasi bile bu kadar güzelse gerçeği nasıl bı duygudur.
Allah'ım o duyguyu hepimize yaşatsın inşallah.Cok zor bir imtihan.Hele benim için dahada zor.Gurbette yalnız başımayım.Hem aile yok hem evlat yok.
Bende çok sevdim bu oteli DurubalımÇok sevindim ve çok dua ediyorum sana .. Allahım işlerini rast getirsin sağlıkla kucağına alırsını inşallah bu arada benim kaldığım oteldesin biz çok sevmiştik hergün metroya binip gezmiştik …
Allah o güzel rüyanı gerçek etsin tez bir zamandaBu gece rüyamda bebeğim vardı banyo yaptırıyodumm.Gercek gibiydi.
Rüyası bile okadar güzeldi ki uyandığımda çok üzüldüm gerçek olmadığı için.Ruyasi bile bu kadar güzelse gerçeği nasıl bı duygudur.
Allah'ım o duyguyu hepimize yaşatsın inşallah.Cok zor bir imtihan.Hele benim için dahada zor.Gurbette yalnız başımayım.Hem aile yok hem evlat yok.
Amin canımHer sey yolunda gitsin ve sen bebegine kavus..
Cok fazla dusuk yasadigin icin baktirman gerekir bence de. Insallah nedeni oradan yakalayip donasyona gerek kalmadan bebegini kucagina alirsin canimBende düzen laboratuvarı ile iletişimi geçtim eşim de baktıralım dedi belki de yaşadığım kimyasallar ondandır baktırmak lazım
Hayirli olsun canim,Kızlar saklayacam dedim dayanamadım
Ben şuan kievdeyim
Sakinliktir
Savaşla ilgili durum hele ki sakin
Bugün donörden yumurta toplandı ve eşim örnek verdi
Donörün kanından lemfosit alıp vurdular bana
Hem eşimin hem donörden lemfosit aşısı oldu
Oluşan embriyolar yine ngs olucak
İki zoladex yapılmış bana
Rahmi Elena çok beğendi,rahatlamış
Elimizden geleni yapıyorum
Gerisi Allaha tevekkül
Mucize07 burda
Onunlada bugün tanıştık
Bu sayfayı ona attım
Oda katılıcak aramıza
Pazartesi femaston eski tarihle kullanan kız vardı ya,Zülfiyeye fırça atan,onun transferi olucak
Oda burda![]()
Cok pahaliymis.Ngs embriyo başı 400 euro
Tedavin Hayirli olsun insallah canim,Herkeslere Selamlar , mucize olan nickimi değiştirdim
@Zaza74 sana Kiev de rastlamak gibi bir mutluluğu yaşadım bu gün, Satır aralarına kadar okuduğum Kadının bir o kadar da samimi ve hoş sohbetine denk gelmek
tarifsiz…
Allah yolunu bahtını açık etsin sen ve diğer Arkadaşlarımın
Sevgiler