Rabbim insallah hayirli kilar .İnşallah hersey gönlündeki gibi sonuçlanır .. şimdi dinlenmeye çalış düşünme
Rabbim insallah hayirli kilar .İnşallah hersey gönlündeki gibi sonuçlanır .. şimdi dinlenmeye çalış düşünme
Mevlam isterse ol derse her şey olur kafana bir şey takma artık inşallah herşey çok güzel olacakRabbim insallah hayirli kilar .
Anaaa çarşamba perşembe diyodun ay hadi hayırlısı olsun sımsıkı sağlıkla tutunsun 9ay hiç bırakmasınlar seni insalhhhhhhhh♀️♀️♀️Kizlar ben transfer oldum benim icin dua edin olurmu yeni geldim odaya 2 tane embiriyo transfer edildi
Rabbim embriyolarini sana tutundursun canim. Insallah bebeklerin seninledirKizlar ben transfer oldum benim icin dua edin olurmu yeni geldim odaya 2 tane embiriyo transfer edildi

Maalesef 3.gun transferi oldum supriz oldu banada isimizi garantiye alalim dedi embiriliyog insallah hayirlisi olur artik rabbim bilir.Rabbim embriyolarini sana tutundursun canim. Insallah bebeklerin seninledir
Ne cabuk oldun bu aksam ya da yarin kontrolum var demiştin. 3.gün transferi mi oldun perşembe olacaktin diye hatirliyorum sanki.
Supriz oldu canim elime ayagima dolasti benimle 3.gun oldu artik vardir bir hayir bundada rabbim insallah emekletimizi bosa cikarmazAnaaa çarşamba perşembe diyodun ay hadi hayırlısı olsun sımsıkı sağlıkla tutunsun 9ay hiç bırakmasınlar seni insalhhhhhhhh♀️♀️♀️
Olsun tutunsunlarda 3.5.farketmez insalah emeklerinin karşılığını alırsınız canım ♀️Supriz oldu canim elime ayagima dolasti benimle 3.gun oldu artik vardir bir hayir bundada rabbim insallah emekletimizi bosa cikarmaz
Amiin insallah canim benim insallahOlsun tutunsunlarda 3.5.farketmez insalah emeklerinin karşılığını alırsınız canım ♀️
Insallah hayirli olur bu sefer gule oynaya transfere girdim sonucumda gule oynaya olurMevlam isterse ol derse her şey olur kafana bir şey takma artık inşallah herşey çok güzel olacak