Ama aynı Gynolifede yaşadığın olduKurban oldugum brabbimin bir bildigi var diye düşünüyorum. Istedigim gibi olmadi ama insallah sonu hayirli olur.
Sadece orda tahim iyi değildi
Şimdi rahmin toparlandı
Ama aynı Gynolifede yaşadığın olduKurban oldugum brabbimin bir bildigi var diye düşünüyorum. Istedigim gibi olmadi ama insallah sonu hayirli olur.
Insallah canim yapacak bisey yok artik dedigin gibi artik rabbime emanetimYapacak bir şey yok artık
4000 dollar kumara koyuldu
İnşAllah şans senden yana olur
Zaten en kaliteli şekilde 5 güne gelincede Rabbime tevekkülüzInsallah canim yapacak bisey yok artik dedigin gibi artik rabbime emanetim
Bende boyle tahmin etmemistim resmen dejavu oldum bugun gynolifte yasanilan hersey ayni tek farkli olan orda gergin girdim transfere acim olmadada kasildim burda gule oynaya girdim doktor rahatlatti hic stres olmadim ustumden bir yuk kalkti gibi geldi. Sarki söyledik acim hafiflesin diye.rahmum iyi cok şükür insallah olur bu seferAma aynı Gynolifede yaşadığın oldu
Şimdi rahmin toparlandı
Aynen oyle canim rabbim neylerse guzel eylerZaten en kaliteli şekilde 5 güne gelincede Rabbime tevekkülüz
Yeterki O Ol desin
İnşAllah belkide buda AllahtandırBende boyle tahmin etmemistim resmen dejavu oldum bugun gynolifte yasanilan hersey ayni tek farkli olan orda gergin girdim transfere acim olmadada kasildim burda gule oynaya girdim doktor rahatlatti hic stres olmadim ustumden bir yuk kalkti gibi geldi. Sarki söyledik acim hafiflesin diye.rahmum iyi cok şükür insallah olur bu sefer
Aynen canim insallah rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasinİnşAllah belkide buda Allahtandır
Bu defa olucak düşüncesiyle 10 gün sabırla dua edicez
Sen içini ferah tut , herşey çok güzel olacak inşallah..Bende boyle tahmin etmemistim resmen dejavu oldum bugun gynolifte yasanilan hersey ayni tek farkli olan orda gergin girdim transfere acim olmadada kasildim burda gule oynaya girdim doktor rahatlatti hic stres olmadim ustumden bir yuk kalkti gibi geldi. Sarki söyledik acim hafiflesin diye.rahmum iyi cok şükür insallah olur bu sefer
Amiiinnn canim insallahhhSen içini ferah tut , herşey çok güzel olacak inşallah..
Zaza ne olacak peki biz neye kime güveneceğiz artık her gün savaş bitecek diye umutla bekliyorumAma aynı Gynolifede yaşadığın oldu
Şimdi rahmin toparlandı