Hayırlı olsun canım tedavin,Adet olmayı bekliyorum canım
Çok sağ ol eksik olma.
Benden 2 kere toplama yapacak yüksek ihtimal
Biraz süreç uzayacak ama hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun canım tedavin,Adet olmayı bekliyorum canım
Çok sağ ol eksik olma.
Amin canım sağ olHayırlı olsun canım tedavin,
Şuan sadece kan testi yapılıyor sonra kese için doktoruna gidersin.Benim burada iyi bir doktorum var. Kendisi tüp bebek dr. u.Donasyon yaptigimizida biliyor. Sag olsun donasyondan önce takiplerimi yapti. Kibristaki doktorum Bana iki gunde bir kan ver dedi.baska yapmam gereken bir test var mi?
doğrı tabiki oda önemliİğneyi yapanda çok önemli ilk ignelerimi transferden sonra klinikte yaptılar 1 ay ağrısı oldu. Sonrakini burda yaptırdım hissetmedim bile
Harika rabbim kucagina aldigin gunleri gostersin insallahhKizlaaaarrrrrr günaydın.
Mujdemi isterim teyze oluyorsunuz. Bugun dayanamadim kan verdim betahcg 23 cikti.
Aynenn oylevallahi hep kendime onu diyorum bebeğim için evladım için her şey tüm ilaçlar iğneler eğer gebe kalırsam 90 gün boyunca toplam 270 adet iğne olucam mesela ki iğneden çok korkan biri olarak herşeye değer diyorum bebeğim için amin inşallah benim ve hepimiz için güzel olsun artık
selam pakize bende dünden beri giremiyorum kk ya neden diyordum demek ki bu yüzdenmiş 🙄
Slm Guest seni burada gördüğüme sevindim. Sana yazmak istedim ama Kadinlar klb u nedense hesabımı pasif hale getirmiş. Sanırım beni buraya yazarken yakaladi
Bol bol sağlıklı yumurtalar toplansın kuzumAdet olmayı bekliyorum canım
Çok sağ ol eksik olma.
Hiç korkmaİnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olsun.
Ben yumurtaları toplattıktan sonra tüpleri aldırtmayı düşünüyorum.
Yani tamamen tıkalı ama belki de tutunmayı engelliyor olabilir diye.
Gözümü de korkutuyor ama bakalım artık.
Yarın çok güzel tahlille rahat transfere gidiceksinyarın sabah tahlil vercem onun sonucuna göre 1 haziran transfer hayırlısıyla 🙂