Anestezi ile yap canım bence çok kısa bir işlem asla korkma rahat olKızlar rahim filmi zor mu anestezi ilemi yaptınız anestezisiz mi
Anestezi ile yap canım bence çok kısa bir işlem asla korkma rahat olKızlar rahim filmi zor mu anestezi ilemi yaptınız anestezisiz mi
ben ilk filmimi anestesiz yaptırdım bende çok ağrı yaptı canım çok acıdı. 2.sini anestezili yatırdım ve 15 20 dk sonra uyandım ağrısız çok rahat geçti bence anestezili yaptır rahat ağrısız geçir Geçmiş olsun canimKızlar rahim filmi zor mu anestezi ilemi yaptınız anestezisiz mi
Günaydın. Ben devlet hastanesinde cektirmistim. Cektirmeden bir saat once agri kesici tablet verdiler. Benim agri eşiğim düşük . Canim yandi ama soyle 5 saniye icinde bitiyor. Özelde yaptiranlar vardi onlar anestezi almadan yaptirmislar ama makina dan kaynaklı sanırım hic yanmadi dediler. Maddi imkanin varsa özelde yaptir bence.Kızlar rahim filmi zor mu anestezi ilemi yaptınız anestezisiz mi
İnşallah canım yaaÇok güzel bir haber, hadi hayırlısı.
İnşallah güzel haberler verirsin canım
Sağol kuzum aynen bende hepimize dua ediyorum. İnşallah iyi olur sonucumuz.Caniiiimm cokk sevindimmm hayirli olsun tedavin hersey guzel olacak senin 8cin insallahhh bol bol dua ediyorum herbirinize
Amiiinnn insallah canim kardesim hersey guzel olur hepimiz icin❤❤Sağol kuzum aynen bende hepimize dua ediyorum. İnşallah iyi olur sonucumuz.
İnşAllah hiç sorun olmazAmiiin canim benim amin. Simdilik yolunda haftaya tekrar gidicem simdilik sorun yok
İyi de bir yol çizmediler mi?Hamile kaliyosan yumurtayla alakalı sorun değildir dedi yine düşük yaparsın dedi
Elif nakadar benzer durumdayız33 yaşındayım hiçbir sorunum yok herşey normal 10 kere düşük yaptim.Hic bir neden bulamıyorlar.Uygun görmedi çünkü senin yumurtaların sağlıklı diyor
Amiinn insallah canimİnşAllah hiç sorun olmaz