Sağlıcakla doğursun bebişini inşallah darısı hepimize olsunKızlaaaarrrr
Morpatimi doğurmaya aldılar
Dualarınızı eksik etmeyin
Sağ salim oğluna kavuşsun inşAllah
Hepimize bu gün nasip olsun❤️![]()
Sağlıcakla doğursun bebişini inşallah darısı hepimize olsunKızlaaaarrrr
Canim benim tek embriyo transfer oldu İkiz olmasi cok zor bir ihtimalHamileligin tadini cikar canim ikizler geliyor degerlerine göre
Amiiinnnn canim@Angel1427 selamlar
Ne güzel haberler maşallah , Allah tamamına erdirsin inşallah ,maşallah
Sevgili @Tamaraa ve senin mutlu müjdeli haberin içimizi serinletti adeta
Bu güzel sürecin her saniyesini sağlıkla ve keyifle taşımanı diliyorum
Darısı biz isteyen dileyen tüm güzel Kadınlara olsun
Sevgiler
İnsallah canimAllahım heyacanını hep daim etsin tatlı heyacanlar bunlar dilerim sağlıklı mutlu huzurlu bi 9 ay geçsin senin için sonunda da yavrun uyutmasın seni 5 lere kadar
Yok zazacim kacirmadin sali gunu kana baktircam 1 gun daha bekleyecegimBen kaçırdım mı
Kanda baktırdı mı Angel arkadaşımız?
Rabbim saglikla kucagina alsin eskiler dermis bir avazda diye oglusunu kucagina alsin darisi hepimizin basina olsun rabbim dualarimizi kabul etsinKızlaaaarrrr
Hadi inşallah Allah kanadının altına alsın , sağlıcakla kucaklasın Bebeğini inşallahKızlaaaarrrr
Gözün aydın tamaracımHerkese merhabalar, beni soran canlara çok teşekkür ederim ❤️ geçtiğimiz hafta pazartesi günü transfer olan bendim. Bugün test günümdu ve sonuç pozitif çok şükür.
Ben British de tedavi oldum doktorum Hasan Bankeroglu. Embriyologu ve hemşiresi ile harika bir işbirliği içinde transferim gerçekleşti. Her zamanki gibi titiz ve yenilikçi anlayışları çok iyiydi. Allah'a bin şükürler olsun bugünleri gösterdi bana.
İnşallah CanımmmmmCanim inşallah sonu güzel olacak Allah'ın izniyle ben sana inanıyorum o yumurtalar büyüyecek ve sana evlat olacak ❤️
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah. Beklenen gün gelmiş demekKızlaaaarrrr