İnşallah canım Allahım yardımcın olsun Sorunsuz geçti haberlerin gelsin inşallah ❣️Çok sağol canım
Hala kıbrıstayım
Yarın Hasan bey histeroskopi yapıcak
İnşAllah sorunsuz geçer
İnşallah canım Allahım yardımcın olsun Sorunsuz geçti haberlerin gelsin inşallah ❣️Çok sağol canım
Hala kıbrıstayım
Yarın Hasan bey histeroskopi yapıcak
İnşAllah sorunsuz geçer
Rabbim hayırlı evlat eylesin sizi birbirinize bağışlasın inşallahMerhaba kizlar,
Dogum sonrasi buraya giremeyenleri anlamaya basladim.
Birkac haftadir yoktum bebegimi erken kucakladim. Cok sükür bir problemimiz yok kilodan baska. Lakin Gecem gündüzüm karisti onu söyleyebilirim.
O kadar karisik duygular ki anlatamam. Diyecegim sudur ki dogumhanede hepiniz kalbimde ve dilimdeydiniz. Bir tek anne olmayan kalmasin insallah. Herkesin güzel haberlerini almaya baslamistik zaten patir patir devami gelsin, Dualari geri cevirmeyen Rabbim ol desin ve olsun
Bugün de Yesildomatesin günü..
Onun icin dua ediyoruz problemsiz bebegini alsin ve gelsin..
Sevgiler
Geçmiş olsun Zaza insallah şifa olsun yapışıklık sona ersin bir daha olsumasin....evet bir yandan dogrultayim derken diğer yandan zarar oluyor bende anlamadımKızlar dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Ben histeroskopiden çıktım
Yine rahim içi yapışıklık varmış,onu Hasan bey açmış
Ben anlamadım bu yapışmaları
Zoladex yaptım rahim dinlensin,oda yapışıklık oluşturmuş
Ben bu işten baş açmadım
Boluna mı yaptım bu zoladeksleri anlamadım
Az önce internete okudum sürekli düşüklerde buna neden ola bilirGeçmiş olsun Zaza insallah şifa olsun yapışıklık sona ersin bir daha olsumasin....evet bir yandan dogrultayim derken diğer yandan zarar oluyor bende anlamadım
Evet doğru diyorsunuz düşükler yapışıklık olusturabiliyormus....inşallah bir daha düşük yaşamazsınız sağlıkla bu süreci tamamlarsinizAz önce internete okudum sürekli düşüklerde buna neden ola bilir
Biliyorsunuz ard arda son 1 senede 2 düşük yaşadım
Boşuna değildir tabi kiKızlar dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Ben histeroskopiden çıktım
Yine rahim içi yapışıklık varmış,onu Hasan bey açmış
Ben anlamadım bu yapışmaları
Zoladex yaptım rahim dinlensin,oda yapışıklık oluşturmuş
Ben bu işten baş açmadım
Boluna mı yaptım bu zoladeksleri anlamadım
Rabbim seni ve yavrunu korusunCok sağol bugün tam sekiz hafta
Cok tşk ederim. Olmayan herkese versin. Darısı sana.❤️