Seni çok özledim❤️❤️Zaza74 güzel yürekli arkadaşım ben o dönemlerdeyken beni çok dinledi hatta dedi ki o bc ler senin pırlantaların ben direk donasyona gitcekken beni vazgeçirdi. Allah onu evladıyla ödüllendirsin inşallah.
Çok tesekkur ederiz yakında senden çok güzel haberler alacağım eminim ben de seni çok özledim.Seni çok özledim❤️❤️
Oğlun çoook yakışıklı maşAllah
Rabbim evladının yolunu hep ışıklandırsın❤️
İnşAllah❤️Çok tesekkur ederiz yakında senden çok güzel haberler alacağım eminim ben de seni çok özledim.
Kız yani diyorsun kazen burayı mı takip ediyorSevgili @Zaza74 benim diğer uyeliklerimde pasif degil ama girmek istediğimde karsima bembeyaz bir sayfa cikiyor. sayende Kazen bana beyaz bir sayfa açmış 🙂 Girsem de sayfa aralarinda gezrmiyorum. Sanirim son zamanlarda üyeliğimiz iptal edilmeden kibarca sayfadan engelleniyoruz.
aynen öyle canım benimde öyleydi ilk zamanlarda ya sayfa açılmıyor ya da bembeyaz sayfa 🙂 ısrar etmeye devam edince de çaaatttt engelSevgili @Zaza74 benim diğer uyeliklerimde pasif degil ama girmek istediğimde karsima bembeyaz bir sayfa cikiyor. sayende Kazen bana beyaz bir sayfa açmış 🙂 Girsem de sayfa aralarinda gezrmiyorum. Sanirim son zamanlarda üyeliğimiz iptal edilmeden kibarca sayfadan engelleniyoruz.