Szr_
Hamiş Melek
Ben adet olmayı bekliyorum transfer için canımCok guzel bir haber tamaracim saglikla gelsinler insallah zazam dira sende hayirlisiyla sonra da asya ve szr de dimi
Ben adet olmayı bekliyorum transfer için canımCok guzel bir haber tamaracim saglikla gelsinler insallah zazam dira sende hayirlisiyla sonra da asya ve szr de dimi
Aminnnn canımmmmm
Geçen bende sordum girmiş buraya ama bişey yazmadıKızlar makarondan haber var mı
Canım değerlerin normal plt pıhtılaşma oluyor o biraz çıkmış bende de var aynı şekilde 300 müydü neydi benimde.Kızlar kan sonucundan anlıyan varmı
Kız ben progesteronla karıştırdım galiba 🙄🙄Kızlar kan sonucundan anlıyan varmı
Aminnnnnñ♀️♀️Aminnnn canımmmmm
Değerlerin normal plt biraz çıkmışKız ben progesteronla karıştırdım galiba 🙄🙄
Bu değerlerin normal çok şükürKızlar kan sonucundan anlıyan varmı
Şükür.simdi kafamdaki soruları hem size soruyorum hemde doktoruma sorucamBu değerlerin normal çok şükür
Bu arada şuan 43yasindayim.ve daha önünde transfer oncesi miyom ameliyatim var♀️Şükür.simdi kafamdaki soruları hem size soruyorum hemde doktoruma sorucam
Ben 38yasinda evlendim 6ay sonra tüp bebeğe başladık o yastada yumurtalık rezervim düşüktü ve toplanan tüm yumurtalarım 3.gün emriosu olarak ilerleyebildi o günden bugüne ne arttı nede.düştü hep 3.gün emriosuydu.
Şimdi elimde 2 emriom var 3.gün emriosu biri 6hucreli diğeri compakt.. bu durumda tekrar havuz yapmamim bi anlamı varmı havuz yapsam yine elimde aynı değerde aynı hucreli emriom olucak..
Tutacağı varsa bunlarda tutar baştan toplama islemi ne kadar mantıklı sizce aynı yumurta aynı emrio aynı hucre sayisi olucak büyük ihtimalle
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var çok kafam çorba