Çok yorucu pahalı ve adam sadece kendini öven üslupsuz bir tipMurat berksoy iyidir ama yorucu bir surec tabi ucuz da degildir🙂
Yastan dolayi evet sans az ama umut var.. endise etmeyin.
Çok yorucu pahalı ve adam sadece kendini öven üslupsuz bir tipMurat berksoy iyidir ama yorucu bir surec tabi ucuz da degildir🙂
Yastan dolayi evet sans az ama umut var.. endise etmeyin.
Evet devam ettik çoğu ilaca iğneye isimlerine bakıp atayım istersenTramsfer sonrasi herhangi bir estradiol devm ett mi
Proluton depot 500mgTramsfer sonrasi herhangi bir estradiol devm ett mi
Evet devam ettik çoğu ilaca iğneye isimlerine bakıp atayım istersen
Bana cok kati diyet listesi verilmemisti🙂 zaten esli olarak yapamayacagimizi ve benim de beslenmede cok kati olamayacagimi soylemistim.Çok yorucu pahalı ve adam sadece kendini öven üslupsuz bir tip
Estrofem transfer sonrasi mi baslandi?Proluton depot 500mg
Prednol 4 mg
Estrofem 2mg
Progestan 200mg
Climara forte 25cm
Enox 4000 anti
Ecopirin 100 mg eski reçetelerime baktım bunlar cıktı
Aynı zamanlarda aynı yolları yürümüşüz. Akapunktur bence de daha mantıklı…Bana cok kati diyet listesi verilmemisti🙂 zaten esli olarak yapamayacagimizi ve benim de beslenmede cok kati olamayacagimi soylemistim.
Ama oncesibde yaptigi testler ve takviyeler fazlaydi.3 ay devem etmedim.1 ay her hafta gidip beslenmemin uzerinde gecip, vitamibleri kontrol ediyordu ve enjeksiyon uyguluyordu.
Pandemi donemine de denk gelince devam edememistim.
Ben daha cok akupunktur ve ozon ve hacamat gucune inananlardanim🙂
Geçen yıldı hangini ne zaman kac tane unuttum inan ama e-nabız dan baktım atıyorumEstrofem transfer sonrasi mi baslandi?
Transfere kadwr cyclonun beyazlari mi kullandirildi?
Estrofem gunde 1 olarak mi?
Climara forte bant 3 gunde 1 seklinde miydi?
Estrofem transfer önceside kullanıyormuşumGeçen yıldı hangini ne zaman kac tane unuttum inan ama e-nabız dan baktım atıyorum
Tamam bu uygulama genel yapilan. Ben rstofem yerine cyclo kullanimini merak etmistom transfer siklusunfe hazirlanirken.Estrofem transfer önceside kullanıyormuşum
Gün-de 2 defa canım
Climara bant ise 5gunde bir degistiriyordum göbeğe yapistiriyordum hatta duş alırken ıslanıp çıkmasın diye ameliyat bandı yapistiriyordum üzerine
Sabah akşam 2 şer tane alıyorum canımOstrojen valerat kullandiriyor, acaba transferden sonra kullanim devam edecek mi, yine sorarim sana.
Prednol, deltacortil ayni grup zaten. Gunde kac mg kullandiriyor?