Szr_
Hamiş Melek
Amin canım inşallahCok sevindim canim guzel haberlerle dönesin insallah
Amin canım inşallahCok sevindim canim guzel haberlerle dönesin insallah
Aminnnnnn inşallah Canım çok sağolHadi hayırlı olsun rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin❤️
Sağol tatlımMasalalhhhhi
hadi hayırlısı canım benim çok sevindim
Hiç duymadımKizlar dusuk yapanlar icin kilit varmis bunu duyan varmi
Hamile kalindigi gibi normal kucuk kilitler varya onu okuyup kitliyorlar. Dogumda aciyorlar. Ben 11 kere hamile kaldim, bir hamileligimde bu kilidi denedim. Hamile kaldigim gibi kilidi kitlediler 4 aylikken dedim artik uc ayi gecti dusmez acin kilidi dedim. Actiklari gibi suyum geldi. Simdi tekrar denemek istiyorumHiç duymadım
Nasıl bir şeymiş o
Çok ilginçmişHamile kalindigi gibi normal kucuk kilitler varya onu okuyup kitliyorlar. Dogumda aciyorlar. Ben 11 kere hamile kaldim, bir hamileligimde bu kilidi denedim. Hamile kaldigim gibi kilidi kitlediler 4 aylikken dedim artik uc ayi gecti dusmez acin kilidi dedim. Actiklari gibi suyum geldi. Simdi tekrar denemek istiyorum
Benim daha yolum uzun kuzum havuz ameliyat ohooo bu askerlik bitmezSağol tatlım
Sıra sana geliyor
Anaa ilginccc szr önce denesin tutarsa bizde denerizHamile kalindigi gibi normal kucuk kilitler varya onu okuyup kitliyorlar. Dogumda aciyorlar. Ben 11 kere hamile kaldim, bir hamileligimde bu kilidi denedim. Hamile kaldigim gibi kilidi kitlediler 4 aylikken dedim artik uc ayi gecti dusmez acin kilidi dedim. Actiklari gibi suyum geldi. Simdi tekrar denemek istiyorum
hayırlısıyla cnmm tranferini ol güzel haberler beklıyoruz sendenKızlar hastaneden aradılar.
Tahlil sonuçlarım çıkmış.
Pazartesi öğleden sonra transferim olacakmış
Valla heyecanlandım benimkiler böyle dönmeye başladılar
![]()
Oh my got ilk defa duydum vallahiHamile kalindigi gibi normal kucuk kilitler varya onu okuyup kitliyorlar. Dogumda aciyorlar. Ben 11 kere hamile kaldim, bir hamileligimde bu kilidi denedim. Hamile kaldigim gibi kilidi kitlediler 4 aylikken dedim artik uc ayi gecti dusmez acin kilidi dedim. Actiklari gibi suyum geldi. Simdi tekrar denemek istiyorum