Bence hemen kan ver canımKızlar valla kafayı yiycem. Evde test yaptım kesin silikleşmiştir dedim daha koyu çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 89721
Bence hemen kan ver canımKızlar valla kafayı yiycem. Evde test yaptım kesin silikleşmiştir dedim daha koyu çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 89721
BencedeBence hemen kan ver canım
Kızlar valla kafayı yiycem. Evde test yaptım kesin silikleşmiştir dedim daha koyu çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 89721
Canım benim neden bekliyosun kan ver arttı mı nedir sonuç belli olsun kafayı yeme evde düşünüp de ayy hadi hayırlısıKızlar valla kafayı yiycem. Evde test yaptım kesin silikleşmiştir dedim daha koyu çıktı.Ekli dosyayı görüntüle 89721
Dr çarşamba günü kan ver dedi.Canım benim neden bekliyosun kan ver arttı mı nedir sonuç belli olsun kafayı yeme evde düşünüp de ayy hadi hayırlısı
Canim hadi insallahhh hersey guzel olsun senin icin bol bol dua ediyorum vallahiDr çarşamba günü kan ver dedi.
O yüzden bekliyorum
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canım benim ♀️Dr çarşamba günü kan ver dedi.
O yüzden bekliyorum
Hayirlisi neyse o olsun. Oluyor boyle seyler dedim ya arkadasin basina geldi bu durum insan kafasi karisiyor dogal olarak. Hem kendine hemde bilmeden bebegine zarar veriyor. .ben bu testtten anladigim degerlerin yükseliyor .herseyin hayirlisiYani kafam karıştı tabi bugünkü idrar testinden sonra.
Ama bilmiyorum hep dua ediyorum sağlıksız gebelikse tez zamanda sonlansın.
Yarın ola hayırola Rabbim yüzünü güldürsün kalbimde dumandasınYani kafam karıştı tabi bugünkü idrar testinden sonra.
Ama bilmiyorum hep dua ediyorum sağlıksız gebelikse tez zamanda sonlansın.