Szr_
Hamiş Melek
İyiyim canım.Fıstık biz iyiyiz saol asıl sen nasılsın
Beklemedeyim
Vallahi zaman geçmiyor yaa
İyiyim canım.Fıstık biz iyiyiz saol asıl sen nasılsın
Sayılı gün çabuk geçer derler ama geçmiyor böyle heyecanlı olunca. Az kalmış yavrunun kalp sesini de duyacaksın canım ❤İyiyim canım pazartesi kontrolüm var bekliyorum zamanda geçmiyor.
İnşallah Canım sağolasınSayılı gün çabuk geçer derler ama geçmiyor böyle heyecanlı olunca. Az kalmış yavrunun kalp sesini de duyacaksın canım ❤
Hayırlısıyla kalp atısınıda duyucan inşallah az daha dayan annesi bisey sorucam iş arkadaşımız hamile 5aylik dün akşam ve bugün suyu gelmiş bugun yatış yapmışlar bu aylarda şu gelmesi ne demek bilen varmıİyiyim canım pazartesi kontrolüm var bekliyorum zamanda geçmiyor.
Boşver zamanı ye iç bak keyfine sitres yapma.kendine salla gitsinİyiyim canım.
Beklemedeyim
Vallahi zaman geçmiyor yaa

Alttan dikiş atabilirler bisey deniliyordu ona hatirlayamadim adını şimdi . Bide erken doğum olursa diye ciğer gelistirici ilac verebilirler. Cunku dediginiz aylarda ciğerler henüz tam gelismiyor. Ben kendi durumumdan biliyorum. Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın.Hayırlısıyla kalp atısınıda duyucan inşallah az daha dayan annesi bisey sorucam iş arkadaşımız hamile 5aylik dün akşam ve bugün suyu gelmiş bugun yatış yapmışlar bu aylarda şu gelmesi ne demek bilen varmı
Suyun gelmesi iyi değil.Hayırlısıyla kalp atısınıda duyucan inşallah az daha dayan annesi bisey sorucam iş arkadaşımız hamile 5aylik dün akşam ve bugün suyu gelmiş bugun yatış yapmışlar bu aylarda şu gelmesi ne demek bilen varmı
Şekerim az kalmis hadi insallah dunyan8n en guzel sesini duymaya❤❤İnşallah Canım sağolasın
Cok tatlisin sen yaa❤❤❤❤❤Boşver zamanı ye iç bak keyfine sitres yapma.kendine salla gitsin![]()
Napim ya hayat zaten yeterince sıkıcı en iyisi salla gitsin ohhhhh missssCok tatlisin sen yaa❤❤❤❤❤