Deme öyle kuzum ya deme yarana tuz basma daha fazla belki onun için böylesi hayırlıydı kendine eziyet etme Ya Allah Ya sabır canım benim ♀️Evet bebegimle surekli konusuyordum seviyordum karnimi hayallerim vardi kizimla yapacaklarim kismet degilmis
Deme öyle kuzum ya deme yarana tuz basma daha fazla belki onun için böylesi hayırlıydı kendine eziyet etme Ya Allah Ya sabır canım benim ♀️Evet bebegimle surekli konusuyordum seviyordum karnimi hayallerim vardi kizimla yapacaklarim kismet degilmis
Suyuna perinatoloji dr lari bakiyor. Ben geçen hafta detayli ultrona girdim bir sorun yoksa 21 ile 23. Haftalarda bakiliyor. Orda rahim uzunluguna ve suyu nada bakiyorlar.Evet tamaradan biliyorum tamarayla aramizda 3 gun vardi eylul basi gibi grip olmustum belki onunla alakali transafer oncesi pihtilasmaya bakilmisti iyiydi ama yine de doguma kadar oksapar ve coraspin kullanacaktim baska da bilmiyorum suyuna nasil bakiliyor hic bi bilgim yok yada kac haftalikken bakiliyirdu
Dunden beri okadar üzgünüm ki .senin icinde dua ediyorum herzaman yanindayiz canim kardeşim ❤Doktor kalbi durmus deyince sok olduk esimle ne diyecegimizi ne yaoacagimizi bilemedik en son sunu dedigimi hatirliyorum tejrar kalbi atmaz mi bebegimin
Geçmiş olsun canım, başın sağ olsun Rabbim yardımcın olsun tarifi mümkün değil bu acının Rabbim sabrını arttırır inşallahDoktor kalbi durmus deyince sok olduk esimle ne diyecegimizi ne yaoacagimizi bilemedik en son sunu dedigimi hatirliyorum tejrar kalbi atmaz mi bebegimin
Zaza aradılar bugün 2.gün emriosu olarak dondurmuslarİlk opu günü sıfır say
Bugün döllenme günü yani - gün
Yarın embrio 2 günü
Ondan sonrası gün 3 güm
Evet istediğin zaman gidebilirsin adetle ölçüsü yok.Merhaba canim.Prolaktin hormonu kanlamı ölçülüyor dahs önce incir kürü yapmıştım bende inanıyorum ona
4.günü duymuştum ama 2.gün embriyosu da neymiş. devam edemeyecekti de korkularindan mi dondurdular.Kızlar aradılar merkezden 2.gün emriosu olarak dondurulmuş çok canım sıkıldı çok
Canim n'oldu sonuç.Benim embriyolardan bugün biyopsi yapılıcak
Ncs en az 2-3 hafta cevabı sürer
Canim hafızam gel gitleri bile oynayamıyor gitti gelmiyor artik .Birinde tek transfer digerinde iki. Ayni sorunu yasiyoruz. Insallah tutunur artik bebekler