Szr_
Hamiş Melek
Amin kuzum inşallahMasallahhh suphanallah..Canım benim cok sevindim cok.Rabbim devamını getirsin inşalalh kızımız bırakmayacak annesini Allah gönlüne göre versin insalah
Amin kuzum inşallahMasallahhh suphanallah..Canım benim cok sevindim cok.Rabbim devamını getirsin inşalalh kızımız bırakmayacak annesini Allah gönlüne göre versin insalah
Kasim 20 diye ayarlandi canim. doktor kontrollerim bitmedi normalde kasim 12 de orda olmayi planliyorduk fakat hashimato tiroidim dengelenmedigi icin doktorlarim uygun görmedi maalesef. 2.5 mu ne olmasi lazimmis benimki 3. Kontrollerim var haftaya sorunsuz olursa insallah 20 kasim orda olucaz . Nasip kismet artikAmin canım inşallah.
Kasım ayı geldi.
Senin yolculuk ne zaman
İşin gücün rast gitsin canım. Bu sefer yüzün gülsün inşallahKasim 20 diye ayarlandi canim. doktor kontrollerim bitmedi normalde kasim 12 de orda olmayi planliyorduk fakat hashimato tiroidim dengelenmedigi icin doktorlarim uygun görmedi maalesef. 2.5 mu ne olmasi lazimmis benimki 3. Kontrollerim var haftaya sorunsuz olursa insallah 20 kasim orda olucaz . Nasip kismet artik
Cok saol canimmm insallahhh bu sefer olur .rabbim büyüktür en iyisini biliyordur. Olmazsa yola devam insallah bu son olur. Olmazsada rotami tekrar kibrisa ceviricemİşin gücün rast gitsin canım. Bu sefer yüzün gülsün inşallah
Olumsuz biri değilim çok pozitifimdir aslında ama 2.gün emriosu ve tek olunca ister istemez umutsuzluk oluyor rabbim hayırlısını nasip etsin insalalhHiç belli olmuyor bu işler. Daha başlamadan olumsuz düşünüp kötüyü çağırma. Hep ne diyoruz 1 tane kaliteli embriyomuz olsun yeter.
Canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun geç olsun ama sonu güzel olsun son olsun insalalhhh canım benimKasim 20 diye ayarlandi canim. doktor kontrollerim bitmedi normalde kasim 12 de orda olmayi planliyorduk fakat hashimato tiroidim dengelenmedigi icin doktorlarim uygun görmedi maalesef. 2.5 mu ne olmasi lazimmis benimki 3. Kontrollerim var haftaya sorunsuz olursa insallah 20 kasim orda olucaz . Nasip kismet artik
Insallahhh canim benimmmmCanım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun geç olsun ama sonu güzel olsun son olsun insalalhhh canım benim
Bende troid hastasiyim. Ama bu hasimotoyu anlamadim gitti. Tam olarak ne oluyor. Onun testi varmiKasim 20 diye ayarlandi canim. doktor kontrollerim bitmedi normalde kasim 12 de orda olmayi planliyorduk fakat hashimato tiroidim dengelenmedigi icin doktorlarim uygun görmedi maalesef. 2.5 mu ne olmasi lazimmis benimki 3. Kontrollerim var haftaya sorunsuz olursa insallah 20 kasim orda olucaz . Nasip kismet artik
Hashimato tiroid canim tiroid hastaliginin en ilerisiymis bagisiklik sistemini çokerten bir seymis hashimato diger tiroid rahatsizliklarinda ilacla dengeleniyor . hashimato tiroid hastalarinin yuzde 70 bölümü ilacla dengeleniyor bazi hastalarda denge sağlanamıyor bunlari bana endokronoloji doktoru anlamıştı canimBende troid hastasiyim. Ama bu hasimotoyu anlamadim gitti. Tam olarak ne oluyor. Onun testi varmi
Hepsinin testi ayni canim kan testinde belirleniyor tsh orani ve serbest t1 t2 oranin ikisininde arasinda denge olmasi gerekiyormusBende troid hastasiyim. Ama bu hasimotoyu anlamadim gitti. Tam olarak ne oluyor. Onun testi varmi