Amin canim benim insallah hersey guzel giderElif cok uzuldum. İnsallah bir cozum bulunur.
Zaza senin sonuc ne zaman?
Eftalios hayirli olsun yeni tedavi. Bu sefer her sey yolunda gitsin ve guzel haberini alalim.
Amin canim benim insallah hersey guzel giderElif cok uzuldum. İnsallah bir cozum bulunur.
Eftalios hayirli olsun yeni tedavi. Bu sefer her sey yolunda gitsin ve guzel haberini alalim.
Benim sonuç haftaya salıElif cok uzuldum. İnsallah bir cozum bulunur.
buda bizim kaderimiz Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşalalh canımMalesef doktora gittim düsükmüs.
Stres cok onemli hersey olacagina variyor. O yuzden akisina birakBende basladim bugün tedaviye adet olmak icin ilac verip yolladi. uzun zamandir gidememistim gerim gerim gerildim ben artik kendi kendimi üzmeme karari aldin insallah herkesiñ yüzü guler bu yolda rabbim kimseyi evlatsiz koymasin bu uğurda . Cok relaxim artik nereye kadar devam edecek bilmiyorum bu relax hallerim. Korkularim var yok desem yalan olur. Söz verdiler busefer nekadar inañicam onuda bilemiyorum .gittigige yere kadar gidicem tek bildiğim o
AminnnCanim benim canim kardesim cok üzüldüm yaa kurban olduğum rabbim birgün yüzümüzü güldürecek bu cektiklerimiz son bulsun rabbim birdaha yasatmasin
Allahım sen konuyu biliyorsunBenim sonuç haftaya salı
bol şans arkadaşımAynen öyle valla kafam rahat gideceğim bu sefer. rabbime emanetiz . Olmazsada çok uzulmuycem bu sefer öyle karar aldim demekki vakti zamani değilmiş diyeceğim . kimseye bisey olmuyor .olan bizlere oluyor psikolojik olarak kendimizi yipratmaktan üzmekten başka hicbisey olmuyor. O yüzden icim rahat kafam relax .Stres cok onemli hersey olacagina variyor. O yuzden akisina birak
Amin canim hepimizinbuda bizim kaderimiz Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşalalh canım
Insallah hayirli haberlerini bekliyorum. Ben fransada yumurta donoru icin randevu aldim. Bakicaklar bana uygunmu diyeElifim buda bizim kaderimiz
Elimizden bir şey gelmiyor
Her ne varsa her şey denedik
İnşAllah benim güzel sonucum sana umut olur kuzum