Küçük görümcem hamileyken 100 tane ķiz ismi bulmuştum senin içinde bulurum vallahiiiKızlar benim nazlıcana bir isim bulsanız ne güzel olurBu isim bulma işini eşime kaptırmamam lazım
![]()
Küçük görümcem hamileyken 100 tane ķiz ismi bulmuştum senin içinde bulurum vallahiiiKızlar benim nazlıcana bir isim bulsanız ne güzel olurBu isim bulma işini eşime kaptırmamam lazım
![]()
Ben fransada yapicam galiba olmazsa kibris@Mühendisanne @Elif 8887 ,
Su anda bir merkez arayisi içindesiniz ya. Tüp bebek Asamalarindan en zorunu yasiyorsunuz. Insallah sizin için hayirli olacak merkezi bulursunuz.
Dayanmak cok zor oluyor dayancam dedikçe insanin test yapadi geliyor bende öyle olmuştu
Ben inaniyorum .rabbim büyüktür güzel haberler olsun insallah dualarim seninle canim
Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah canım benimBen sana bisey diyeyimmi bak gör eninde sonunda birgun oğlun olcak senin içime öyle doğuyor demedi deme❤
Aminnnn canim benimmm amin hepimizin insallahhhhRabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah canım benim
Benim kucuklukten beri hep hayalim asyam dı senin nazlı canına da buluruz bi isim işin kolay yanı o caneyKüçük görümcem hamileyken 100 tane ķiz ismi bulmuştum senin içinde bulurum vallahiii

ÖzperiKızlar benim nazlıcana bir isim bulsanız ne güzel olurBu isim bulma işini eşime kaptırmamam lazım
![]()
Asel:BalBenim kucuklukten beri hep hayalim asyam dı senin nazlı canına da buluruz bi isim işin kolay yanı o caney![]()