Elif gebeliğin nasıl gidiyorZazadan neden ses yok acaba. Bende ayni kızlar yatiyorum sürekli.
Kızlar dua edin bizler
Elif gebeliğin nasıl gidiyorZazadan neden ses yok acaba. Bende ayni kızlar yatiyorum sürekli.
Zor geciyor surekli yatiyorum. Ama şükür buna da. Sen nasılsın nerelerdesinElif gebeliğin nasıl gidiyor
Kızlar dua edin bizler
Bin şükürZor geciyor surekli yatiyorum. Ama şükür buna da. Sen nasılsın nerelerdesin
Hayirli kandillerKIZLAR HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN ETTİĞİNİZ TÜM DUALAR DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH🙂
Sağol canım. Hayırlı kandiller.KIZLAR HEPİNİZİN KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN ETTİĞİNİZ TÜM DUALAR DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH🙂
Herkese hayırlı kandiller canlarSağol canım. Hayırlı kandiller.
Ben ilaç tedavi görüyorum canım rahmimdeki ur yayilmasin diye adet görmem gerekti ilacı bırakınca 15 gün oldu olmadım doktor kontrolundeyim .son tedavi temmuzda olacak. Aslında hiç gidesim yok artık çocuk için hevesim kalmadı. Haziran'da tekrar rahimden parça alınacak benim bende durumlar böyle yerimde sayıp duruyorum.tek bildiğim bişey var zor bir karar oldu. Bu son tedavide olumsuz olursa yaz sonu rahmim alinacak.