Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım Allaha emanet olunBenim doğum zamani geldi ama bebek gelmiyor. Hic sanci falanda yok beklemedeyim canım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım Allaha emanet olunBenim doğum zamani geldi ama bebek gelmiyor. Hic sanci falanda yok beklemedeyim canım
Iceriyi sevmis, bir avazda i sallahBenim doğum zamani geldi ama bebek gelmiyor. Hic sanci falanda yok beklemedeyim canım
Kalbini ferah tut, yeter ki stres yapma. Kalbim ve dualarim seninleAllah razı olsun canım inşallah vaktini bekler bakalım. 29 haftaya yeni girdim ❣️
Saol canim benimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım Allaha emanet olun
Erken dogum riskim vardi simdide gelmiyor. Saol canimIceriyi sevmis, bir avazda i sallah
Aynen öyle en başından beri 32 yü görürsem inşallah diyordum, bakalım görür müyüm❤️ doktorum 34 ü hedefliyor ama bakalım inşallah hayırlısı olsun32 oldu mu korkma artik
Allah razı olsun olsun canım benim, 🙂 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️Canim benim Allah vaktinde gelmelerini nasip etsin insalalh onlar cok şanslı bebekler senin gibi mucadeleci güçlü anneleri oldugu icin Rabbim yardımcinız olsun insallah Allaha emanet olun canım
Rabbim hepinizden razı olsun, biliyorum çok şükür burda benim vr bebeklerim im dua eden kardeşlerim var Allah ın izni ile ❤️Kalbini ferah tut, yeter ki stres yapma. Kalbim ve dualarim seninle
Kızlar merhaba transferden sonra progestana gebeliğin 12. Haftasına kadar her gün mü devam ediliyor@Eftalios nerelerdesin nasılsın merak ediyorum seni ne durumdasın canım