Him anladım dogru diyosun onuda bilmek mümkün degil neyi transfer ediyorlar bilmiyozki Vicdanlarina kalmışHayırlısı olsun inşallah, dondurulmuş embriyo sıkıntı değil yeterki yumurta dondurulmuş olmasin.
Him anladım dogru diyosun onuda bilmek mümkün degil neyi transfer ediyorlar bilmiyozki Vicdanlarina kalmışHayırlısı olsun inşallah, dondurulmuş embriyo sıkıntı değil yeterki yumurta dondurulmuş olmasin.
Yok artık. 2 sene önce ya 750 tl ye ya da 900 tl ye çektirmiştim diye hatırlıyorum.Ya kızlar bu özeller kafayı yemiş bir rahim filmi için 7.500 dedi ya
Sorma valla sok oldum ben 1500 e cektirmistim 2yil hadi 3yil once deYok artık. 2 sene önce ya 750 tl ye ya da 900 tl ye çektirmiştim diye hatırlıyorum.
Bi kac hastaneyi ara. Hastaneler arasinda cok fark oluyorSorma valla sok oldum ben 1500 e cektirmistim 2yil hadi 3yil once de
Ya zaten eksideyim 5bin euroyu tamamlamaya calisiyorum bide bu cıktı valla veremem o kadar parayi 10 15dk icin agliya agliya devlette cektiririm napayim🙁Bi kac hastaneyi ara. Hastaneler arasinda cok fark oluyor
Devlette nasil oliyor ozelde nasil oluyor. Aradaki fark neYa zaten eksideyim 5bin euroyu tamamlamaya calisiyorum bide bu cıktı valla veremem o kadar parayi 10 15dk icin agliya agliya devlette cektiririm napayim🙁
Ozelde narkoz aliyorsun bayiltiyorlar islem sırasında hicbirsey hissetmiyorsun, devlet anani aglatiyo🙂) ayık oluyor işlemDevlette nasil oliyor ozelde nasil oluyor. Aradaki fark ne
Ya kızlar bu özeller kafayı yemiş bir rahim filmi için 7.500 dedi
Ben istanbulda hic anestezi almadan cektirdim, fulyaacik mr, sonomed, sanirim makina farki oluyor.Ozelde narkoz aliyorsun bayiltiyorlar islem sırasında hicbirsey hissetmiyorsun, devlet anani aglatiyo🙂) ayık oluyor işlem
Burda uygun bi yer bulamazsam devlete giderim heralde bakalim nasip yinede kuzumBen istanbulda hic anestezi almadan cektirdim, fulyaacik mr, sonomed, sanirim makina farki oluyor.
Istanbuldan bi fiyat alsan gunubirlik gelip cektirip donsen belki ycuza gelir..
Devlet hastanesinde de eziyet cekmemis olursun