Eee noldu naptin simdiBen bir ilişkiye girdim erkek arkadaşım içime boşalmadı ama hamile kaldım
Eee noldu naptin simdiBen bir ilişkiye girdim erkek arkadaşım içime boşalmadı ama hamile kaldım
Adetinin ne zamani oldu bu tam temas oldu muNişanlımla cok az bi süre belki 5 dk sürtünme yoluyla birlikte olduk fakat o zevk suyu geldiğinde bile hemen sildi hiç bi boşalma söz konusu olmadı. Eve döndüğümde duşa girip gerekli temizliğimi yaptım fakat reglym 5 gün oldu gecikti bugün de bir bardak maydonoz suyu içtim. Cok stresliyim sizce bi gebelik söz konusu olur mu? Bakireyim.
erkek arkadaşımla ilişkiye girdik boşalacağı zaman çıktı karnıma boşaldı ama sonra vajinamdan sperm aktığını gördüm biraz kaçmış hamile kalırmıyım adetime 6 gün var test yapsam çıkarmı??
Merhabalar,
Sevgilimin adet bitiminden sonraki gün yaklaşık 1-2 dakika korumasız ilişkiye girdik.Ancak sonrasında ben kendim başka bir yere mastürbasyon ile boşaldım. Zevk suyu durumu mümkündür diye düşünüyorum ancak olmamış olma durumuda bir o kadar mümkün .Adetinin bittiği gün 27/05 biz 28/05 tarihinde ilişki yaşadık. Bir kaç gündür hafif mide bulantısı ve ishalden şikayetçi ayırca baş ağrısı yaşıyor. Ancak herhangi bir kusma veya baş dönmesi şikayeti bulunmamakta. Hamilelik riski var mıdır? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
Nişanlımla cok az bi süre belki 5 dk sürtünme yoluyla birlikte olduk fakat o zevk suyu geldiğinde bile hemen sildi hiç bi boşalma söz konusu olmadı. Eve döndüğümde duşa girip gerekli temizliğimi yaptım fakat reglym 5 gün oldu gecikti bugün de bir bardak maydonoz suyu içtim. Cok stresliyim sizce bi gebelik söz konusu olur mu? Bakireyim.
Aynisini bende yaşadım nolur bana da haber ver cok korkuyorumNişanlımla cok az bi süre belki 5 dk sürtünme yoluyla birlikte olduk fakat o zevk suyu geldiğinde bile hemen sildi hiç bi boşalma söz konusu olmadı. Eve döndüğümde duşa girip gerekli temizliğimi yaptım fakat reglym 5 gün oldu gecikti bugün de bir bardak maydonoz suyu içtim. Cok stresliyim sizce bi gebelik söz konusu olur mu? Bakireyim.
Hayır kalmam ben çok naptim içine bosalmadimarkdaşlar yardm erkek arkadaşımla ilişki ani oldu yanımızda prezervatif yoktu içime boşalmadı dışarı boşaldı sizce hamile kalımıyım
28 mayis ta iliski yasadim ice bosalma olmadi 2 haziranda adet gordum 6 gun surdu arkasindan koyu kahverengi akintim oldu 4 gun kadar daha sonra kesildi simdi 2 temmuz da adet gormem lazimdi adet gormedim hamile miyim ?