Yumurtlama döneminde zevk suyuyla hamile kalınırmı

Z

zevkusefa

Forum Okuru
Yumurtlama döneminde zevk suyuyla hamile kalınırmı
Yumurtlama döneminde zevk suyuyla hamile kalınırmı

Kızlar selamlar herkese uzun zamandır sormak istiyorum ama cesaretimi toplayıp araştırdım ve gördüm ki bu hamilelik hususunda sizler baya bilgilisiniz şunu sormak istiyorum sizlere yardımcı olur iseniz sevinirim. Acaba bir kadın yumurtlama döneminde ise zevk suyu ile birliktelik yaşadık diyelim hamile kalma olasılığım nedir yani kesin hamile kalırsın diye bir şey var mı ?

yumurtlama döneminde zevk suyu ile hamile kalınırmı.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar hayatım tabiki hamile kalma ihtimalin var olmaz olur mu ? Şimdi zevk sıvısı ya da zevk suyu dediğimiz şeyin içinde canlı spermler bulunabilir dolayısı ile bu da senin hamile kalmana neden olur. Zaten hamilelik için tek bir adet spermin yumurtalarından birisini döllemesi yeterli. Yani asla ama asla böyle bir hataya düşmeyin kızlar.

Tabiki hamile kalabilirsiniz aşağıda yer alan, daha önce açtığımız ve kullanıcılarımız ile birlikte uzmanlarımızın yanıtlarını bulabilirsiniz. Altını özellikle çiziyoruz aman diyorum dikkat edin tabiki hamile kalabilirsiniz. Eğer Yumurtlama döneminde birliktelik söz konusu olmuş ise tedbiren 72 saati geçmeden hemen önce ertesi gün hapı kullanmanıız tavsiye ediyorum sizlere.

Ertesi Gün Hapları da yüzde yüz korumaz, koruma oranı %50 seviyesindedir ama hiç yoktan iyidir sakın bu tehlikeli doğurgan dönemlerinizde kesinlikle kullanmayın. Zevk suyu ile ilgili bilgi alabileceğiniz bazı önemli konularımız aşağıdadır incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Özellikle bu konuyu inceleyin

Aşağıdaki konularada dilerseniz bakabilirsiniz. İncelemeniz yararınızadır.






Başka soracağınız bir husus var ise lütfen bize ulaşınız. Sevgiler.
 
Geri
Üst