Likapam
Paylaşımcı Melek
Maalesef 3 aylık ilaç verdi hem bana hem eşime 1.5 ay sonra tekrar gidicemMerhaba
Hamile misiniz ?
Maalesef 3 aylık ilaç verdi hem bana hem eşime 1.5 ay sonra tekrar gidicemMerhaba
Hamile misiniz ?
İnşallah hayırlı zamanda olurMaalesef 3 aylık ilaç verdi hem bana hem eşime 1.5 ay sonra tekrar gidicem
Amin inşallah Allah'ım isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsinİnşallah hayırlı zamanda olur
MerhabaHayır , adet dönemine 14 gün kala gebe olup olmadığınızı öğrenemezsiniz. Verdiğiniz bilgilere göre muhtemelen yumurtlamanız gerçekleşmiş, bu verimli günlerde ilişkide bulunarak gebe kalma şansınızı artırabilirsiniz. Adetinizde gecikme olursa gebelik testi yaparak durumunuz hakkında net sonucu alırsınız.
Teşekkür ederim bakacağımGebe kalmada problem yaşayanlarda bir takım problemler olurken sebepsiz kısırlıkta söz konusu olabiliyor. Çok kafaya takarsanız stres buna etken olabilir. Yoga yapın , yürüyüşe çıkın , sağlıklı beslenin. Yumurtlama günlerinde ilişkiye girin. Beslenme sadece sizin için değil eşiniz içinde önemli. Bu ara demin yorum yazdığım Bal tarçın çörek otu karışımıyla hamile kalanlar var mı konusunu icleyein. Orada yer alan kür gebe kalmanıza yardımcı olabilir. Birde aşağıda yer alan konuyu mutlaka okuyun.
Hamile kalmak için ne yemeliyim ?