yumuşacık lezzetli et yemeklerinin sırrı
Et yemegi veya etli yemeklerimizi pisirirken hepimiz etimizin yumusak olmasini isteriz.
Bunun icin ne yapmak lazim hemen soyluyorum...
Etimizi dogradikatan ve ve tenceremize koyduktan sonra,
icerisine 1 yemek kasigi sirke ilave ediyoruz ve bildigimiz gibi pisirmeye devam ediyoruz.
hic merak etmeyin yemegin icinde hic bir koku olmuyo
aksine etimiz yumusak oluyo.
Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.
Bunun icin ne yapmak lazim hemen soyluyorum...
Etimizi dogradikatan ve ve tenceremize koyduktan sonra,
icerisine 1 yemek kasigi sirke ilave ediyoruz ve bildigimiz gibi pisirmeye devam ediyoruz.
hic merak etmeyin yemegin icinde hic bir koku olmuyo
aksine etimiz yumusak oluyo.
Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.