Yüzdeki tüyleri gidermek için maske

Uzman SühaN

Administrator
Yüzdeki tüyleri gidermek için maske
yüzdeki tüyleri nasıl giderebilirim,yüzde olan tüyleri nasıl azaltabilirim,yüzde tüylenme sorunu,yüzde tüylenme sorunu için maske,yüzdeki tüyleri azaltmanın yolları hakkında bilgiler

yy.jpg





Vucudunuzda istenmeyen tüylerden kurtulmak için kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bitkisel bir karışım. Yapımı ve uygulaması 5dk kadar süren bu tarif sareyinde cildinizde istemediğiniz tüylerden kurtulmuş olacaksınız.
Tüyleri aldıktan sonra, tüylerin tekrardan çıkmasını istemediğiniz bölgelere, aşağıda tarifini vereceğimiz karışımı sürün. işte İstenmeyen tüylerden kurtulmanın formülü :
  • 5 yemek kaşığı limon suyu
  • 2 tatlı kaşığı tuzu karıştırın krem kıvamına getirin.
Önce tüylerinizi kökünden alın. Yani, ağda epilasyon veya cımbız ile tüyleri kökünden alın. Sonra bu karışımı, 3 gün boyunca tüy köklerine yedirerek, masaj yaparak, sürün.
Kıl köklerine etki edecek ve artık daha seyrek ve ince çıkacak. Zamanla bu uygulama devam ederse tüyleriniz hiç çıkmayacak.

Yüzdeki tüyler için maske tarifi:

1 Yumurta akı
Yeteri kadar mısır unu
Yeteri kadar çay şekeri (toz şeker olacak)
Yüzdeki Tüyler için maske ve Doğal Çözümler
Yüzdeki Tüyler için maske ve Doğal Çözümler
Hazırlanışı: Bir kasenin içine yumurta akını koyun ve üzerine mısır unu ve şekeri ilave ederek güzelce karıştırın. iyice karıştırdığınıza emin olduktan sonra, daha önceden temizlenmiş cildinize bu karışımı sürün ve cildinizde kurumasını bekleyin. Karışım cildinizde kuruduktan sonra cildinizi tahriş etmeyecek şekilde temizleyin..
UYgulaması:Haftada 4 kez uygulayabilir ve aradaki farkı gözlemleyebilirsiniz.
Ayrıca Karınca yağı da Tüyler için oldukça etkili olmaktadır. Karınca yağını kullanmadan önce, tüyler kökünden alınması gerekiyor.
 
Geri
Üst