Zayıf ve Güzel Görünmek Elinizde

T

TİTAN

Forum Okuru
Zayıf ve Güzel Görünmek Elinizde
güzel görünmek için
güzel görünmek



Güzel ve bakımlı görünmek için bir iki gününüz ve vermeniz gereken birkaç kilo fazlalığınız varsa, ufak tefek ayrıntılara dikkat ederek bunu rahatlıkla başarabilirsiniz melekler :) Uygulayacağınız ufak tefek güzellik ipuçları sayesinde bir gecede 5 kilo vermiş gibi görünebilirsiniz. Bunun için ilk iş olarak zayıf gösteren giysiler seçerek işe başlayabilirsiniz. Buradaki parola, güzel yerlerinizi öne çıkarmak olmalıdır. :)

guzellik2-2bd.jpg



Vücudunuzda göstermeye değer yerlerinizi ön plana çıkarın. Mesela geniş kalçalar için mucize giyecek olarak tanımlanan düşük bel ve aşağıya doğru bol paça inen pantolonlar işinizi görebilir. Ancak beyaz renkten kesinlikle uzak durmalısınız. Burada kural şu: "Ne kadar koyu renk giyinirseniz o kadar da zayıf görünürsünüz."

İnce görünmenin bir başka püf noktasıysa yüksek topuklu ayakkabılar. İki üç santim yükseklik kazandığınızda bile eskisinden çok daha ince ve seksi görünebilirsiniz. Yine seksi üstler giymekte dikkati bu bölgeye çekeceğiniz için aşağı taraftaki fazlalıkları kapatmanıza yardımcı olacaktır.

Giyinme işini hallettikten sonra sıra geldi makyaja. Burada da öncelikli hedef zayıflığın belirtisi olan elmacık kemikleri. Bunun için yüzün bu bölgesini belirginleştirip vurgulamak için tam elmacık kemiklerinizin altına bronzlaştırıcı sürün. Daha sonra elmacık kemiklerinizin üstünü şampanya tonlarında allıkla renklendirin. Bununla birlikte vücudunuza uygulayacağınız güneşsiz bronzluk veren kremler de sizi olduğunuzdan 5 kilo daha zayıf gösterecektir. Uzmanlar bununla ilgili bir tüyo daha veriyor. Buna göre ten renginizin iki ton koyusu bir bronzlaştırıcıyı iki göğsünüzün arasına uygulayın ve sihirli etkisine tanık olun.

Makyaj gibi saç modeline dikkat ederek de daha ince görünmek mümkün. Mesela daha zayıf görünmek istiyorsanız kesinlikle kısa saçtan uzak durmalısınız. Kısa saç ister yuvarlak isterse keskin hatlı bir kesim olsun yüzünüzü daha dolgun gösterecektir. Oysa katlı ve parçalı kesimler sizi olduğunuzdan daha zayıf gösteriyor. Bunun yanı sıra bukleli saç seviyorsanız bunu düz saçların arasına serpiştirerek kullanabilirsiniz. Birkaç tutam gölge atılmış saç da bu etkiyi yaratmanızda yardımcı oluyor.

Tüm bu önerileri dikkate aldıktan sonra yapmanız gereken iki şey daha bulunuyor. Bunlardan ilki duruş şekliniz. Yürürken omuzlar olabildiğince arkada olmalı ve karın içeri çekilmeli. Bu size özgüven sağladığı gibi uzun boylu görünmenizi de sağlıyor.

İkinci yapmanız gereken şey ise tabii ki yediklerinize içtiklerinize dikkat etmekten geçiyor. Günde en az 8 bardak su, sabahları yenecek taze bir meyve ile birlikte tuz, karbonhidrat ve alkolden uzak durmak yerine getirilmesi gereken diğer kurallar.
 
Geri
Üst