Zayıflama iğneleriyle zayıflayan var mı zararlari oluyor mu?

G

Gokben_11

Forum Okuru
Zayıflama iğneleriyle zayıflayan var mı zararlari oluyor mu?

Zayıflama iğnesi kullananlar melek kadınlar kulübü zayıflama iğnesi fiyat forum'da.​

Arkadaşlar uzun süredir zayıflama iğnelerini araştırıyorum ama birçok yorum gördüm ama pek önerilmiyor sanırım. Zararları olduğu konusunda çok yorum okudum. Zayıflamak için zayıflama iğneleri zararlı mı sizce etkisi nedir sormak istiyorum kızlar size. Zayıflama iğneleri hızlı zayıflatıyor mu ve kullandıktan sonra herhangi yan etkileri olur mu?
 
Merhabalar
Obezite her geçen gün artmakta özellikle hareketsiz yaşam yanlış beslenme ya da hazır fast food tarzı gıdalar maalesef hem sağlık olarak bozulmaya hem obeziteye yol açmakta. Bana kalırsa zayıflamak için ignelerde çare aramayın. Nette de çok görüyoruz zayıflama iğneleri çok kişinin hayatına mal oluyor. Gerçekten zayıflama gibi bir niyetiniz varsa hem spor yapmak hem de bir diyetisyene gidip kendinize uygun bir menü oluşturabilirsiniz. Bana kalırsa biraz boğazımızı tutup biraz da hareket ederek fazla kilolardan kurtulabiliriz. Bu iğnelerin ne gibi etki yapacağını tahmin edemezsiniz. Zayıflatsin diye uğraşırken bir de sağlığınızdan olabilirsiniz. Yani karar yine sizin ama doktorlara da sorsanız kesinlikle bu piyasada ne olduğu belirsiz zayıflama iğnelerine itibar etmemeniz gerektiğini söyleyecektir. Aşırı kiloya sahipseniz mide ameliyatı için doktora başvurabilirsiniz. Eğer fazla kilo yoksa düzenli bir diyet ile hallolabilir bu.

Dediğim gibi ise yaramayan ucuz zayıflama yöntemlerine kanmayın. Bu sizi sağlıklı zayiflatmadigi gibi sağlığınızı bozmaniza neden olur. "Yanlış zayıflama yöntemlerine kanmayın" bu yazımızı da incelemenizi öneririm.

 
Geri
Üst