Zayıflayan yoğurt kürü kullananlar tarifi nedir ne kadar yapılır?

B

Bircanaycan

Forum Okuru
Zayıflayan yoğurt kürü kullananlar tarifi nedir ne kadar yapılır?

Zayıflatan yoğurt kürü kullananlar melek kadınlar kulübü zayıflatan yoğurt kürü tarifi forum'da.​

Arkadaşlar yoğurt kürü ile zayıflama nasıl oluyor tarifini bilen varsa paylaşabilir mi? Ama ayrıntıları ile yazın ne kadar yememiz gerekiyor kaç gün yapmamız gerekiyor bunu da yazın lütfen. Yoğurt çok severim sevdiğim şeyi yiyerek zayıflamak istiyorum kızlar. Yoğurt kürü ile zayıflayanlar yorumlarınızı bekliyorum gerçekten etkili mi?
 
Merhabalar
Öncelikle zayıflamak için türlü türlü seyler deneyen ve yine zayıflamak için çözümler arayanlar size bir önerim var yürüyüş her sabah en az 3000 adım yürüyüş biraz da yediklerinize dikkat edin emin olun çok işe yarayacaktır. Yoğurt kürü tarifini istediniz madem bu konuda biraz bilgi verdikten sonra tarifi sizinle paylaşayım. Yoğurt seviyorsanız eminim ki daha severek yapacaksınız bu diyeti. Hatta youtubede de bir tarif var cayır cayır yağ yaktığı söyleniyor. Ama her zaman dediğim gibi öncelikle diyetisyene görünmenizi tavsiye ederim. Bu tür kurler her bünyede başarılı olmayabilir. Yoğurt kürü tarifini hemen aşağıda bulabilirsiniz.

"Yoğurt kürü tarifi"​

  • 3 yemek kaşığı yoğurt ev yoğurdu tercihimiz
  • Yarım limon
  • Yarım çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığığı pul biber
  • Yarım çay kaşığı nane
Kuru 15 gün boyunca yatmadan 1 saat önce yiyebilirsiniz. Akşam 18.00 dan itibaren de bir şey yememeye dikkat edin. Tabii ki egzersiz yürüyüş de olmazsa olmaz çünkü kür ile tek başına kilo vermeye çalışmamak gerekir diye düşünüyorum. Biliyorsunuz ki metabolizmanin hızlı çalışması çok önemli kilo vermek için. Sizi ilgilendiren bir konu başlığı vermek istiyorum linkte. "Metabolizmanizi hızlandıran zayıflatan mucize karışım" hemen linkten inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst