LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Adetten 1 hafta sonra test yaptım diyorsunuz negatif çıkmış hamile değilsinizYaptigim idrar testlerine guvenebilir miyim🙁
Adetten 1 hafta sonra test yaptım diyorsunuz negatif çıkmış hamile değilsinizYaptigim idrar testlerine guvenebilir miyim🙁
Bu testlerin dogruluk payi az diyorlar guvenme diyen cok insan oldu kafam karışıyor 🙁Adetten 1 hafta sonra test yaptım diyorsunuz negatif çıkmış hamile değilsiniz
Tabii ki güvenebilirsiniz adet günü geçmesi gerekir testin doğruluk oranının artması icin ve kan testi idrar testlerine göre daha güvenilirdirBu testlerin dogruluk payi az diyorlar guvenme diyen cok insan oldu kafam karışıyor 🙁
Bi yerde okudum bi cok kadın üstüme gorme kanamasını âdet kanaması yogunlunda olmus. Bu gerçek miTabii ki güvenebilirsiniz adet günü geçmesi gerekir testin doğruluk oranının artması icin ve kan testi idrar testlerine göre daha güvenilirdir
Bu kandaki hcg testini gizli yapan bi yeri nasil bulabilirim ya gizli yaptıran var mi hiçAdetten 1 hafta sonra test yaptım diyorsunuz negatif çıkmış hamile değilsiniz
canım oturduğun yerde internttebde araştır özel laboratuvarlar var hastane degil klinik kayıt altına alınmıyor sadece kan veriyorsun bi kaç saate alıyorsun ama biraz daha pahalıBu kandaki hcg testini gizli yapan bi yeri nasil bulabilirim ya gizli yaptıran var mi hiç
Şüpheli ilişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş üstüne testte yapmışsınız bence hamile değilsinizMerhaba. Nişanlimla 6 temmuzda çıplak olarak sürtünmeyle iliskiye girdik. 25 haziranda adet olmustum ovulasyon dönemine denk geliyor. Beklenen adetim 22 temmuzdu. 22 sinde lekelenmeyle baslayip ertesi gun yogunlasan pihtili kanamam oldu ve 4 gun sonra lekenmeyle bitti. Adetten 1 hafta sonra(iliskiden en az 23 gun sonra) belirli araliklarla 4 5 tane idrar testi yaptim hepsi negatif. Hamilelik ihtimalim var mi
Ozel hastanelerim laboratuvarında yapılan kan testleri ne kadar güvenilir gizlilik acısından. Oturduğum yerde ozel laboratuvar yok malesef. 🙁(((((canım oturduğun yerde internttebde araştır özel laboratuvarlar var hastane degil klinik kayıt altına alınmıyor sadece kan veriyorsun bi kaç saate alıyorsun ama biraz daha pahalı
Ben özel hastane de defalarca kan testi yaptırdım doktor giriş yaparken anlatıyor durumu sıkıntı Yok yani korkmayınOzel hastanelerim laboratuvarında yapılan kan testleri ne kadar güvenilir gizlilik acısından. Oturduğum yerde ozel laboratuvar yok malesef. 🙁(((((