Kafa yedim galiba ben artıkEstağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen.
Kafa yedim galiba ben artıkEstağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen.
Hiç iyi değilim ben test te yaptım negatif ciktiEstağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen.
Bu ilacı yazdı kullan dedi kaç gün sonra adet olurum acabaEstağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen.
Kan alındı iki tup bişey yok dedi bende yaptım yarın yine yapicam test bişey yok bu ilacı kullan adet olursun dedi de korkuyorum bnTabi canım gebe olsaydınız söylerdi size hiç tahlil yaptırmadınız mı ? Ya da kendiniz test yaptınız mı gebelik var mı yok mu diye ?
Size bişey Sora bilormiyiKullandığınız ilaç hormon bazlı ve rastgele kullanılmaması gereken bir ilaç . Kanamanızın nedeni ilaç kaynaklı olabilir. Belirttiğim gibi çok takıntı haline getiriyorsanız test yapabilirsiniz.