Zona İçin Şifalı Bitkiler

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Zona İçin Şifalı Bitkiler
zona hastalığı,zona neden olur, zona kimlerde olur, zona hastalığı belirtileri,zona tedavisi,zona için şifalı bitkiler,zonayı ne ile geçiririm,zona hastalığına iyi gelen bitkiler,zona hastalığı için bitkisel tedavi,
indir (2).jpg


Zona, bir sinir ucu iltihabıdır. Suçiçeği virüsü veya Herpes zoster virüsü dediğimiz bir virüs tarafından oluşturulan bir deri hastalığıdır. Halk arasında gece yanığı olarak da bilinmektedir.
Çocukluğunda su çiçeği geçirenlerde bu virüs vücutta sinir hücrelerinin köklerinde yaşamayı sürdürür. Bu yerleşkede varlığını hissettirmeden yıllarca yaşayabilir. Zona hastalığı tekrarlamasada virüs vücutta kalır ve omuriliğin arka kök gangliyonu dediğimiz bölgede sessiz olarak yaşamını sürdürür.
Vücut direncini düşüren her hangi bir sebep olduğu zaman bu virüs sinirler boyunca deriye ulaşır ve orda zona dediğimiz hastalığı ortaya çıkartır. Zonanın bağışıklık sistemini düşürdüğü doğrudur fakat ortadan kaldırması gibi bir urum söz konusu değildir.
Her suçiçeği geçiren kişi potansiyel olarak bir zona adayıdır. Ama zonanın ortaya çıkmasında bağışıklık sisteminin zayıflatan her hangi bir sebep gerekir. Yaşlılık, başlı başına bağışıklığın düştüğü devredir. Genellikle 60 yaş üzeri kişilerde bağışıklık ciddi oranda düşmekte ve zona vakası sayısı artmaktadır. Bununla birlikte zona, her yaşta insanda görülebilmektedir.
Zona için şifalı bitkiler olarak pek çok bitki bilinir. Bu makalede sizlere zona için şifalı bitkiler hakkında bilgiler sunmaktayız...
İnsan vücudunun her hangi bir bölgesin de boy gösterebilen ve ağrısı şiddetli olan Sivilce benzeri kabarcık olan ”zona” virüsünü bitkisel çözümlerle yok edebiliriz.
Zona, virüslerin sinirler üzerindeki iltihabıdır. Göğüste, yüzde, gözde ve sırtta görülebilen zona çok ağrılı bir hastalıktır. Deri üzerinde içi su dolu kabarcıklar meydana getirir. Gözde oluşmuşsa, mutlaka bir doktora görünmekte yarar vardır.
Zona İçin Şifalı Bitkiler Nelerdir?
1-Lahana, su
Altı bardak suya 4 adet lahana yaprağı konur. 10 dakika kaynatıldıktan sonra suyun içinden yapraklar çıkartılır. Lahana yaprakları ılıklaştıktan sonra ağrılı yerlere konur. Soğuduktan sonra değiştirilir.
2-Sirke, zeytinyağı
Bir çay bardağı soğuk su ile 1 Kahve fincanı sirke karıştırılır, hastalıklı yerlere kompres yapılır. Sonra zeytinyağı ile ovulur.
3-Bademyağı
Ağrıyan yerler bademyağı ile ovuşturulur.
4-Lahana
Altı bardak suya 4 adet lahana yaprağı konur. 10 dakika kaynatıldıktan sonra yapraklar çıkarılır. Ilıdıktan sonra ağrı olan yerlere sürülür, soğuduktan sonra değiştirilir.
 
Geri
Üst