ZOR ERKEKLERLE başa çıkmanın yolları

melegim

Yeni Üye
Üye
ZOR ERKEKLERLE başa çıkmanın yolları
oğlak erkeğine nasıl davranmalı akrep erkeğine nasıl davranmalı erkeklere davranılmalı erkeklere zor erkeklerle başa çıkmanın yolları
Bir elin parmakları nasıl birbirinden farklıysa, erkekler de birbirine pek benzemez. Bazıları bağımlılık yaratır, bazılarından da kaçılır!
KISKANÇ
Bu adam sizi el üstünde tutuyor. Her gün ne kadar güzel olduğunuzu, sizi ne kadar çok sevdiğini söylüyor. Ona göre en iyisi; sizi pamuklara sarıp altından bir kafese koymak. Telefonda bir erkek sesi, bir sms ya da bir partide birazcık fazla muhabbet ettiğiniz herhangi bir karşı cins sinirlerini ayağa kaldırmaya yetiyor.

* NEDEN BÖYLE?: İkili ilişkiler söz konusu olduğu zaman kendine güveni olmayan bir adamla karşı karşıyasınız. Bilinmeyen bir sebepten dolayı kendisini sevilmeye layık bulmuyor!

* NASIL DAVRANMALI?: Ona karşı açık olmalısınz. Bir şeyler saklamaya başladığınız andan itibaren kaybedersiniz. Çünkü bu şekilde onun güvensizliğini haklı çıkarmış olursunuz. İş yemeğinizde erkekler olduğunu da anlatın. Bir erkekle sohbet ederken onun kıskanç bakışlarını umursamayın. Ondan bir şey saklamanız gerekmediğini çünkü onu sevdiğinizi söyleyin. Bu şekilde topu ona atmış olursunuz, kendi problemleriyle yüzleşmesi gerektiğini söyleyin.

İŞ BAĞIMLISI
Sevgiliniz haftasonları bile işte. Buna alıştınız fakat boş zamanında da çok yorgun olduğu için televizyon karşısında uyukluyor.

* NEDEN BÖYLE?: İş bağımlısı insanlar kendilerini mesleki başarılarıyla özdeşleştirir. Erkekler için bu bir statü meselesidir. Boşta kaldıklarında kendilerini işe yaramaz, anlamsız ve mutsuz hissederler.

* NASIL DAVRANMALI?: Onu ikna etmeye çalışmak faydasız bir davranıştır. Onunla geçirdiğiniz kısıtlı zamanı, hoşuna gidecek aktiviteleri keşfetmeye çalışmak için kullanın. Sevgilinizin nasıl bir insan olduğuna göre; sandal kiralamak, piknik yapmak için onu razı edebilirsiniz. Eğer ona uygun bir aktivite bulduysanız, birlikte yapacağınız bir gün planlayın.

BAĞIMSIZ
Birlikte çok güzel bir hafta sonu geçirdiniz. Bolca sohbet, cilveli oyunlar, şefkat gösterileri... Dr. Jekyll ve Bay Hyde sendromuna yakalanana kadar. "Çok fazla beklentin var, bu kadar üstüme gelme, bırak ben sana yaklaşayım" dedikten sonra çekip gidiyor. Sizin de başınızdan aşağı bir kova soğuk su döküüyor.

* NEDEN BÖYLE?: Bağlanma korkusu olan erkekler, bir kadına çok fazla güvenmemek gerektiğine inanmalarını gerektirecek deneyimler yaşamıştır.

* NASIL DAVRANMALI?: Onsuz da dışarıya çıkabileceğinizi fakat onunla olursa daha güzel olacağını düşündüğünüzü ona belirtin. Kendinize bir zaman sınırı koyun ve o zamana kadar sizinle gelip gelmeyeceğine karar veremezse, parti için kendinize eşlik edecek başka bir kavalye bulmaya söz verin. Sözünüze sadık kalın. Zamanla isteklerinizin, ayaklarına takılacak prangalar olmadığını fark edecektir. Bu şekilde size daha çok evet demeye başlayacaktır.

KAZANOVA
Onunla bir davete katılmak stres demektir. Kadınların ondan bu kadar çok etkilenmesi hiç de şaşırtıcı değil. Ne de olsa yeryüzünün en çekici adamı! Ama o kabak çiçeği gibi açılırken siz yavaş yavaş solarsınız.

* NEDEN BÖYLE?: Bu adamın kendini değerli bulmayla ilgili bir sorunu var. Sürekli çevreden gelecek takdirle her istediği kadını elde edebileceğini kendine kanıtlamak istiyor.

* NASIL DAVRANMALI?: Kendinize bir kadın avcısı buldunuz ve böyle kalacaktır. Sınırların ne olması gerektiği konusunda onunla konuşmalısınız. Kazanovalar, "Birden fazla kadına aşık olunabilir", "İnsanın tek eşliliğe uygun olmadığını düşünüyorum" gibi sözlerin arkasına saklanır. Aldatılma halinde nasıl bir tavır takınacağınızı ona açıklayın.
 
akrep burcu erkeği ömrümü yedi

egosu bu kadar tavan bir adam daha görmedim, her konuda ben suçluyum
artık kendimden şüphe etmeye başladım, geçenlerde doğum günü, farklı şehirlerdeyiz iş gereği, on beş tane beyaz gül yolladım (bu arada bana hiç çiçek almadı şimdiye kadar) tesadüf ya işten erken çıkmış o gün, öğretmen kedisi, bi şekilde okuldan haber almış çiçek var diye, işlerinden dolayı gidip alamamış.. hafta sonuna denk geldi, bende bi zaman ayarlayıp gidip alır diye düşündüm, cumartesi akşam öğrendim ki almamış, çok üzüldüm:( ve önemsesen bi şekilde alırdın dedim diye dünyayı bana zindan etti.. özrü kabahatinden büyük.. allah aşkına ömrümü çürüttü bu adam benim bi tavsiyesi olan varmı bu adam neden böyle, şimdiye kadar bana haklı olduğum halde hiç haklısın demedi ve hep üste çıkmaya çalıştı ve durumu öyle bir hale getiriyor ki ben nerdeyse (aman allahım ne kadar daincittim diye düşünmeye başlıyorum:)) bu adam teşhiş koyun lütfen...
 
seninkinin teşhisi yok canım o doktorluk:)
 
bendede var aynısı boğacağım bigün artık.hep haklılık hep muhalefet.beni suçluyum pozisyonuna koyar gıcık
 
Benim kocam meydanda hic birsey olamdigi halde aylarca kuser sarilirim operim altan almaya calisirim beni iter cekil der hayati bana zehir eetti soru sorarim cvp vermez bilmiyorum psikolojim berbat sizce daha ne yapabilirim
 
Bence aynısını sende yap bunlar iyilikten anlamaz.Kendilerini kadın zannediyolar zzaarr..Brnim bildiğim erkek kadının gönlünü alır bu ne naz bu ne şımarıklık yaa..Dünya tersine döndü.. Ama biz yapıyoz çok iyi olmamak gerek..
 
Geri
Üst