Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

simeliciğim nplım elimiz mecbur beklicez merak etme fırsatını bulunca hemen yazıcam:) inş güzel sonuç çıkar.

defneciğim evet yumurta takibi yaptırdım ama çatlatma iğnesi olmadım, 14. gün çok ağrım vardı 16. gün çatlamıştı o arada çalışmıştık, estğ güzelim sorcan tabi öptüm..

ablacımm ya bu konularda daha çok tecrübesizim meraklanıyorumm yumurta takibini nasıll yaptırıyorsunuzzzz :)
 
Dr dediki keseyi görmeseydim dış gebelikten şüpe edicektim dedi bu dış gebelik çok kötü bişimi adını duydum ama hiç ilgimi çekmemişti.billeniniz varmı kızlar.
 
kızlarrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiimmmmmmm:))))))))))))) sonunda oldu Allahıma binlerce kez şükürrr:))) Allahım hepinize bu duyguyu nasip etsin şu an elim ayağım titriyor valla. sizleri merakta koymak istemezdim ay yazamıyom ya:))) ama çarşıda da az işim vardı ondan biraz geciktim. beta hcg değerim 420.62 çıktı, doktor gözünüzaydın deyince havalara uçtum yaa ne güzel bi duygu Allahım sen tüm isteyenlere ver aminn.. hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum ay tuna çok sevinecek:)))))
 
oldu en sonunda oldu bim bam bom
rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
duyduk duymadık demesin hiç kimseeee
işte ilan ediyorum herkese:)))))))

hah hah hah çok şükür dostlar benim de artık bebeğim geldi:)))
Allahım size de yaşatsın benim 2. bebeğim geldiiii:)))))))))))))
 
Son düzenleme:
öncelikle beni soran herkese çookkk ama çokkk teşekkür edrimm :D teyzoşları biz şuanda 7. haftamızın içindeyiz allahhım bozmasın devmınıda ii etsin inş.
ve olmayanlarada versinn. sea34 yapma böle bak ben sana ne dedim 3 ay hayıtı kullan bende 9 aydır deniyodum 10. ayımda hamiş olduğumu öğrendim hiç beklemediğim bi anda bende kendi sorunumu bilmiyodum ama bendede psiko var canım artık tıp çok ilerledi yapıcak milyon tane işlem var artık korkma ölede 10 tane doktora gitme bende o salaklığı yapıyım dedim 3 doktora gittim psikolojim bozulmuştu 6. ayımda aman dedim ya burda biraz yaşlı deneyimle ve eltimi doğum yaptıran özel hastanede doktor olan zeki bey var burda her kanserli hastayı o ii etmiştir oyzden ona güveniyorum dedim ve onada dedim siz nederseniz yapmaya hazırım size güveniyorum dedi doktora böyle yaklaşmak çok önmeli zeki hocam inan şuan kızı gibi oldum ona lütfen bozma moralini relax ol meleğin geldiğinde bu çektiğin tasaların hiç birini hatırlamıyacaksın ve diyeceksinki ben öyle diyorum iyikide olmamış ozman allah biliyo vereceği zmaanı çünkü verseydi mesela hayatımda çok şeyi deiştire bilirdi sağlıksız olabilirdi allah korusun bakalımmm 2 haftaya kadar benim de randevum var grüştük biz meleğimlede kalp atışlarını duyucaz busefer gidince işte böyle kıslar sabır sabır sabır... çok öpüyorum siziiiii :D


esinerkan
bebiş kaç haftalık oldu. kalp atıslarını duydunmu.ne zaman duyulur .kaçıncı hafatada.doktor bana 10 gün sonra gel dedi de.
 
Geri
Üst