Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

merhaba arkadaşlar,
ilk kez adetim bu kadar gecikti. 1 hafta geçti ve ben ümitlendim belki de olmuştur bu sefer dedim. Bugun kan testi yaptırdım ve kocaman bir Negatif sonucuyla yine başa döndüm. Artık adetim gelsin diye bekliyorum. Kısmet işte olmayınca olmuyor yapacak bişey yok. Ne kadar üzülsen de ağlasan da boş. Hayırlısı demekten başka çare yok ki...
 
Gamze abla bebeğinn adı sena olucakmş çok güzel bence de.ALLAH analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeni nasip etsn evlatlarını..Senn hazırlıklr bitmiştir şimdiye.Bnde mersin'e gittiğimde teyzesi ile anneannesi aldılar baya bişe.Doğum çantasını hazırlayıp kenara koyma düşüncesindeyz nolur nolmaz dye.Bide burda bi yer bilmiyoruz pek fazla..Çok kıyafet almayn diyolar hevesimz de var napcaz bilmiyorum:)
canımm evet çok tşk ederim aminn. Allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun. kısmetse bu isimde karar kıldık, başta onu bana veren Allaha şükrettiğim için ve tabi en başta sağlık ama bir de kız olduğu için:) evet artık gün sayıyorum canım hazırlıklar bitti gibi:) sona doğru insan çok istiyor bebeğinin gelmesini:) sen de hazırla çantanı nolur ne olmaz anneanneler de bizden hevesli zaten:) ilk başlarda bebekler çabuk büyüyor biraz da ileride giyeceklerini alabilirsiniz hediye de geliyor. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin öpüyoruz sizi...

merhaba arkadaşlar,
ilk kez adetim bu kadar gecikti. 1 hafta geçti ve ben ümitlendim belki de olmuştur bu sefer dedim. Bugun kan testi yaptırdım ve kocaman bir Negatif sonucuyla yine başa döndüm. Artık adetim gelsin diye bekliyorum. Kısmet işte olmayınca olmuyor yapacak bişey yok. Ne kadar üzülsen de ağlasan da boş. Hayırlısı demekten başka çare yok ki...
tatlım belli olmaz ya adet oldun mu ki? belki geç yerleşmedir. olursan da npcan Allahtan geliyor herşeyin vakti zamanı var hayırlısı olsun..
 
sheker shey çok uzak sayılmayız canım ben istanbuldan edirneye gelin geldim:)istanbulda doğup büyüdüm ama aslen edirneliyim zaten,ailem istanbulda oturuyor halen,bende alışmaya çalışıyorum,senin ailen daha uzakta sanırım...annemle her gün iki saat telefonda konuşuyoruz Allahtan:):)
tunaa senin adın gamzeymiş bugün öğrendim canım,istanbulda komşumuzun kızının adı da sena ayy nasıl güzel ve akıllı bir kız eminim senin prensesinde çok güzel olacak ne demişler anasına bak kızını al değilmi ama:)
 
Kızlar yeni gelişmeleri yazmak istedim sizlere eşimin bu gün renkli dopleri çekildi ve doktor demiş sizde varikosel felan yok iltihapta yok sapasağlamsınız :D Eşim demiş madem öyle neden sperm sayımda düşüklük olmuş ve şekillerinde bozukluk var doktor demiş kullandığınız ilaçlardan kaynaklı
smi%20%2811%29.gif
(eşim tıp1diyabet hastası) ve ürolog eşime bir ilaç vermiş (arginmax-mans) bu ilaç tamamen doğalmış ve fiyatı 85TL biraz araştırdım çok faydasını gören varmış 3 ay kullanın sonuçlar değişecektir demişler artık hakkımızda hayırlısı. Azospermlilerde bile çok etkili olduğunu duyunca bayağı bir ümitlendik ama buarada da aşılama yaptıracağız eşimin sperm sayısı 9milyon dr demiş 1 milyon bile olsa aşılamaya yeter biz aşılamadan değil 3 ay içinde bu ilacın etkilerinden umutluyuz.
Birde inciri saf zeytin yağında bekletip sabahları 1 tane yemek iyi geliyormuş birde onu yapıcaz Allahım herkesin yardımcısı olsun içi sırada bizim
 
Hayırlı cumalar arkadaşlar.

Bayram tatilinde bilmiyorum dinlenme fırsatı buldunuz mu bilmiyorum ama aksine ben çok yoruldum. Eşim ve kızım da grip olmuşlar anlayacağınız ben elimde şuruplar ilaçlar onların peşinden koştum durdum. Ben de yarın doktora gideceğim. Bayram sebebi ile bu ay kontrollerime geç bile kaldım.

Herkes bebişinin ismini hazırlamaya başlamış bile. (Allahım sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin.) Benim oğluşumun ismide Allahım izni ile Muhammet Zeki olacak. dedemizin ismi tabi. Tek erkek torunu olduğundan şimdiden yüzü gülüyor. Her ne kadar belli etmemeyede çalışsa..

Sılam nisa şu incirin faydasına ben çok inanıyorum. Ben eşime yedirmemiştim ama kendim 2 ay düzenli yedim. Denemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Bu arada sonuçlar çok güzel. Ben inanıyorum bebişin süpriz yapacak en kısa zamanda gelecek..

Şekerim hoş geldin arkadaşım. Oh ne güzel annenlerin yanında stres atıp geldin..Bundan sonra daha da tombişleşeceğin için gitmen zor olur.

Tunacım. Allah yardımcın olsun. Az kaldı bebeğinin güzel kokusunu duymana. Bu arada doktorun muhtemel doğum tarihin için ne diyor Aralık ayının içinde mi olacak.

Buraların sakinleşmesinin sebeplerinden biri de bence doğum yapan arkadaşlar bebişlerinden fırsat bulamıyorlar girmeye. Boş vakitlerinde de uyuyorlardır.
 
hayırlı cumalar melekler nasılsınız inşallah bayramınız iyi geçmiştir benimde iyi geçti hepinizi özledim karnımız büyümeye başladığı için sandelyede oturamıyorum arasıra girebiliyorum merak ediyorum ikinci hamileliği zor geçiren oldumu acaba yani bel ağrısı yaptımı kimisinde ikinci hamilelik zor geçiyormuş
 
Geri
Üst