Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Canım bende ilkkez bu ay klomen kullandım bugün 5.günü hap bitiyo ama bittikten sonra böle bir sancı çekcekmiyim bilmiyorum.ama okuduklarıma göre normalmiş bu ağrılar. allah herkesin yardımcısı olsun en kısa zamanda bebek sahibi olalım.
 
güzel haberler veren yokmu arkadaşlar bende bu ay 3. klomen tedavisine başlıcam 3. klomen tedavisi ile hamile kalan varmı adet günümü bekliyorum
 
slm kızlar,daha öncede sölediğim gibi mart ayında ilaçlara ara vermiştim,ve derken 1 ay geçti,bugün 3.günüm ve hala adet olamadım bazen belirti oluyor ama hala tık yok,inşallah bu ay tuttururum dua edin. yarın ilk kez gbelik testi yaptırmayı düşünüyorum,yarın ilk işim bi test alıp yapmak olucak. adet olamazsam,inşallah güzel haberlerle dönmek istiyorum. RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞŞLLAH. dualarınızı bekliyorum :)
 
benı hatırladınmı senle beraber baslamıstık klomene ben bır kez klomen kullandım daha kullanmadım kendı halıne bıraktım tam kafamdan cıktıgı an hamıle kaldım sukurler olsun rabbıme ıkıncıyıde verdı su an 14 haftalık hamıleyım sakın uzulmeyın kızlar vaktı gelmeden hıc bısey olmuyo unutmayın tefekkur edın dua edın ben ibrahim suresını okudum sonda bır oncekı sayfasını okudum adetım bıttı okumaya basladım adet olana kadar okucam dedım hergun oglen namazını kıldıktan sonra okudum 1 sayfasını orda ıbrahım as duası var ılk cocugu 99 yasında olmus ıkıncısıde 119 yasında olmus yanlıs hatırlamıyorsam kızlar okudum adet olmadım zaten halende okuyom sukurler olsun rabbıme herkese sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar versın ıns dua edın zamanı geldımı olur bundada hayır vardır dıyın arkadaslar
 
yeni katılanlardan da birisi benim galiba çok garip ama gerçek bişey yaşadım doktorum bana 3-4 ay öncesinde klomenle tedaviye başladı. ilk ay fazla büyüdüd 2.ay kist oluştu 3.ay fazla büyümediği söyleyip bıraktı.sonraki ay için klomen yazdı iki tane kullancaksın dedi ama daka kullanmaya başlamadan adetim 12 gün gecikince kan testi yaptırdım sonuç pozitif çok sevindim doktorum sayısal değerler düşük ama yinede pozitif sonuç dedi şimdi yarını bekliorum değerlerin artması bekleniyormuş bakalım yarın nasıl bi artış olmuş sevineyim mi bilemedim şaşkınlık içersindeyim..
 
Geri
Üst