Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

vayyy shekerim gelmiş canımm özlüyoruz valla annelik zor ama güzel değil mi:) buranın eski havası yok canım ama ben yine de aksatmamaya çalışıyorum. aman yerim ben senin o oğluşunu maşallah pek de tatlıymış:) dişlerinize de maşallah. bizimkiler gecikti sadece altta 2 dişimiz var üstler de gelecek yakında. ama emeklemeyi aştık artık odalarda geziyoruz:) ayağa kalkma çabaları var ama yatakta da yapıyor düşecek diye korkuyorum hepsi allaha emanet. haa bir de ziili kızım çığlık atıyor artık istediğini öyle belirtiyor ama anne gibi bir kelime çıktı ağzından:) kuzumm ben de öptüm sizi arada gelin böyle kib.
Annelik çok fonksiyonlu bişe herşeyi öğretiyor insana.Önce anneni anlıyosun ki zaten onlar söylüyolar anne olunca anlarsın beni diye.Sonra dha bi merhameti öğreniyosun büyük bi sabır ile beraber.En önemlisi evladın değerni anlıyosun çok yoruluyosun,çok üzülüyosun bazen ama anne işte.Hem öğretmen,hem dişçi,hem pastacı hem doktor,hem hemşire,hem hizmetçi,hem dondurmacı,hem oyuncu....böyle gidiyo herşeyi yaptırıyo insana.Valla gamze abla dua et annenler yakınlar yoksa 2 çocuk 1koca :):)çok zor olsa geek.İnan 49 kiloya düştüm mersinden geldiğimde 53idim 4 kilo vermişim 1 ayda annemle konştuk resim göndermiştm bi kzıyo bana bi kızıyo ne bu halin azıcık da kendine bak diye..Bu arada senamında maaşallahı var.Diş evresi zor bi evre huyları değşiiyo burak'ın altta 2 dişi bi de 4 üstten derken bi ara huyu baya değişmişti.Bnm oğlan 4 aylıktan itibaren bağıırıyo teyzesi sürekli yanına çağırdğı zaman bağırarak çağırıyo şuan bi görsen mama sandalyesinn yanda durdğmda üzerimi çekiştiriyo_Oğlum şuan işi düştğünde anne diyo 1 hafta önce de dede ve baba dedi ama genelde dede diyo.Sürekli ağzında hele keyfi olsun bak nasl söylüyo:)emekleme olayı pek yok bizimkinde habire geri geri gidiyo ya da yerde yuvarlanarak amacına ulaşıyo.:)düz emeklediğini görmedim.Ben bazn tutuyorum koltuk altından o şekilde adımlar atarak yürüyoruz evde.Yürüteç yürümeyi engelliyomş yaptığmz araştırmalara göre o yüzden almadık.Bizde böle şimdi bnmki uyandı yemek yediricem ben daha yemedim düşün artık:)çok öptm tuna'mı da sena'mı da AEO bu arada twitter hesabı var mı?
 
Amin canım güzel duan için Allah razı olsun.Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah.Analı babalı büyüsün bahtı açık olsun :kiss:Canım benim doktorum cem demirel.Yardımcısı beni muayene etti .Kendisi konferanstaydı.Evet gerçekten çok ilgili,güler yüzlü,hastayı oyalamayan net doktorlar.Ben ataşehir memorial e gittim.Senin doktorunun ismini öğrenebilirmiyim?Birde sakıncası yoksa rahatsızlığın neydi?

canım ben şişli memorial'a gidiyordum. Nur dokuzeylül doktorumun adı. Ama cem bey de çok iyidir. Canım benim daha dogrusu bizim görünürde bi problemimiz yoktu ama 1 sene bekledik olmayınca da arkadaşlarımın tavsiyesi ile memorial'ın yolunu tuttuk. Rabbim inşallah gonlunuze gore versin.
 
Tunacım ,shekerim,hazirancım güzel temennileriniz için teşekkür ederim.Duanızı eksik etmeyin..Allah kimseyi ne evladıyla sınasın nede evlatsızlıkla.

Hazirancım kan tahlillerim çıktı ,değerlerden biri yüksek olunca ,ilçedeki doktora da görüneyim dedim.Oda troidimin yüksek çıktığını söyledi iki kez tahlil yaptım.Bu gün ultrasonda kistimin olduğunuda öğrendim.Tüp bebeğe gidene kadar burdaki dr beni tedaviye alıcak.Arkadaşımın kuzeni kendisi.Beni ikna etti 2 ay bende tedavi ol olmasa tüp bebeğe gidin dedi.Kistten ve ,troid değerinden dolayı önümüzdeki ay tedaviye alacağını söyledi.Bakalım artık hayırlısı keşke bir mucize olsada tüp bebeğe gerek kalmasa.Dualarınızı eksik etmeyin.Allaha emanet olun:kiss:
 
yağmurcuğum öğrendin mi cinsiyetiniii:) ay ne hayecanlı bekleyiş değil mi allah sağlık versn canım:)

shekerim maşallah yerim ben senin o oğluşunu ama yakındır yürümesi öyle başlıyor sena da önceleri geri giderdi:) biz de almadık yürüteç. her çocuk farklı işte benmki de daha sadece anne diyor başka yok ama emeklemede usta olduk:) ee annelik öyle gerçekten anlatılmaz yaşanır. canım sağolasın öyle gerçekten bir de tuna bu yıl 1. sınıfa başlıyor. çocuklara kaynanamın hiç yardımı yok annem desen sağlık problemi var anca biz ona götürürsek bakıyor tabi buna da şükür. sen de kendine dikkat et daha da zayıflama:) canım twitter yok facebook var. ben de öptümm kocamann:))

ihvan canım beklenen adet tarihini söyle eklerim hemen allah gönlüne göre versn.

beyza çitosum canım allah en kısa zamanda mucizeni göndersn inş. ama tüp bebek çareyse o da olsun gülüm benm eltim de tüp bebek yaptı şimdi yiğenim 5 yaşında. hakkında hayırlısı olsun kuzum dualarımız seninle AEO.
 
kızlar bu arada listemizin altında linkini verdiğim facebooktaki melekler mekanı grubumuza katılmak isteyen olursa bana burdan da söylesin. orda grubumuza üye kabulü sırasında bazı problemler yaşadık. bazıları erkekmiş kız gibi gösterdiler kendini falan. o yüzden huzurumuz için biz de oraya kabul ederken buraya kayıtlı mı ya da orda tanıdığı var mı diye soruyoruz bilginiz olsun. herkes orda valla:) hepinizi bekleriz kızlar:)
 
günaydın kızlar, hayırlı cumalar dilerim. dün kızım olacağını öğrendim :hayal::) Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguları yaşattı. İnşallah tamamına da erdirir kucağımıza da alırız. Allahım isteyen herkese böyle güzel duyguları yaşatsın.Allah emanet olun

- - - Updated - - -

günaydın kızlar, hayırlı cumalar dilerim. dün kızım olacağını öğrendim :hayal::) Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguları yaşattı. İnşallah tamamına da erdirir kucağımıza da alırız. Allahım isteyen herkese böyle güzel duyguları yaşatsın.Allah emanet olun
 
günaydın kızlar, hayırlı cumalar dilerim. dün kızım olacağını öğrendim :hayal::) Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguları yaşattı. İnşallah tamamına da erdirir kucağımıza da alırız. Allahım isteyen herkese böyle güzel duyguları yaşatsın.Allah emanet olun

hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah canım allah hayırlısıyla kucağımıza aldığımızı da görmeyi nasip etsin kızının ismide güzel olcak maşallah annesi hayırlı olsun...
 
Geri
Üst