Anında çekici olmanın yolları

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Anında çekici olmanın yolları
anında çekici olmak,daha çekici nasıl olunur,erkeklerin kadınlarda aradığı çekicilik,çekici nasıl olunur
Guzel-gorunmenin-sirlari.jpg

Kendinizi çekici, tutkulu, arzulanan bir kadın olarak hissediyorsanız, davranışlarınızda kendine güven vardır ve bu, sizi gerçekten çekici birine dönüştürür. Yani, nasıl hissettiğiniz ve göründüğünüz birbiriyle bağlantılıdır.

Daha çekici olmanın en etkili yollarından biri, özel günler için sakladığınız hatta Ekşi Sözlük tabiriyle ‘belki sevişirim külotları’ çekmecenizi kullanıma açmanızdır. En güzel, en çekici iç çamaşırlarınızı günlük hayatta kullanmaya başlamak, etrafınızdan gördüğünüz ilgiyi olumlu yönde değiştirecektir. Çünkü siz, içinizde bir hazine olduğunu biliyorsunuz ve tam da böyle davranacaksınız!
Anneleriniz, her zaman temiz ve düzenli misafir odalarını, gelecek günler için sakladı; sizi pek de özen göstermediği oturma odalarında yaşamaya yönlendirdi ama siz bunu kendinize yapmayın! Çok para verdiğiniz, dantelli, çekici iç çamaşırlarınızı eskiyecek diye korkmadan giyin; her gün kendinizi ödüllendirin.

Belki, şimdiye kadar gerek yok diyerek çekici iç çamaşırları almamış olabilirsiniz. Belki de, yeni iç çamaşırlarına ihtiyacınız var? O konuda da size yardımcı olabiliriz! Keyfine düşkün bir erkeğe şunu sorun: “Intimissimi markasını biliyor musun?” Muhtemelen gözlerinde şimşekler çakarak “evet!” diyecektir. İşte bu hipnotik güçten faydalanın ve kendinize harika bir iç çamaşırı hediye edin; ödüllerini hemen toplamaya başlayacaksınız!
 
Geri
Üst