2010 gelin saçı trendi örgü

Julieт

Yeni Üye
Üye
2010 gelin saçı trendi örgü
örgülü gelin başı modelleri örgülü gelin saçı modelleri örgü saçı dağınık başı 2010 örgü
Bence insanın evlenirken saçını sanki okula gider gibi örmesi çok saçma ben asla örgü saç kullanmam evlenirken..Çünkü bi kere çok sade... Ne biliyim topuz dağınık topuz vb. şalşallı şeyler varken nie sade bi örgü olsun ki??


2000 yıllar artık onlu rakamlarla anılmaya başlanırken 2010- 2011 yılları ekolojik yaşamın en sağlam benimsendiği yıllar olacak. Buna göre sadece yediklerimiz ve içtiklerimiz dışında kozmetik ürünler de her gün daha eko-düzene uygun üretilecek zaten atmosferi delen saç spreyleri değil miydi?

İşte sprey kullanmadan tasarlanan dağınık tiftik tiftik saç modelleri moda kanalları ve moda kataloglarında daha çok yer aldıkça günlük saçlar bir iki doğal örgü havasında düzenlenerek üzerine duvak konulduğunda "gelin saçınız tüm ihtişamı ile hazır olacak.."

orgu-sac3.jpg
Örgü 2′li ya da 3′lü hiç fark etmez hatta 5′li sepet örgü aralarına serpiştirilmiş bir kaç tutam dokulu krepeler ile örgü arasından kaçar gibi görünen saçlar hem doğal hem de güzel olacak. Tıpkı yün örgülü kazaklar gibi …
Ensede toplanan at kuyruğu iki eşit parçaya ayrılacak ve 3′lü örgüleri yapılan bu iki tutam birbirine sarılırcasına çevrilerek ensede balerin topuzu havası verilerek ve bollaştırılarak toplanacak.. İşte size ensede örgülü topuz ..duvak ister altta ister topuzun üstünde hiç fark etmez.. Birkaç swarovski taşlı tokası da eklendi mi gelin saçınız hazır….

Makyaj daha da önemli ama ben size renklerden bahsedeyim istiyorum asla pespembe yada yavru ağzı değil..
Toprak tonları, kremler, bejler, kül tonları ve ateşin her hali.. Özellikle kor ateş tonları .. Yani doğaya bakınca ne görüyorsanız makyajda da o renkleri seçmelisiniz. Tabii saç renginizle uyumlu olmak şartı ile.. Ve bir ufak tüyo ile bu yıl gelin saçlarında çığır açan bir yenilikten bahsetmek istiyorum.
Kakül kestirmeden saçlarınızı riske etmeden "pelçem peruk" kullanabilirsiniz..
Özellikle hormonsal sorunlar nedeniyle saçlarınızın ön bölgesinde az saçınız varsa size altın bulmuş gibi sevinç çığlıkları atan gelinler olduğunu çekinmeden söyleyebilirim
 
katılıyorum, düğünde saç herkesten daha ihtişalı olmalı dikkat çeken odak noktası sen olmalısın
 
Geri
Üst