2013 Yılı Ocak Ayı Akrep Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yılı Ocak Ayı Akrep Burcu Yorumu
Bu konu; 2013 ocak ayı akrep burcu yorumu hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili akrep burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, 2013 yılının ilk ayında nelerle karşılaşabileceğinizi öğrenmek istiyor ve burç yorumlarını takip ediyorsanız, bu sayfamızda astrologların yaptığı akrep burcu ocak ayı yorumu işinize yarayacaktır...



akrep-361.jpg



Bilgi toplamak ve bağlantılar kurmak ayın ilk bölümü için birincil etkinliktir. Hırslı Oğlak burcu Güneşi 20 Ocak tarihine kadar buradan ayrılmaz; bu iyi organize edilmiş bir tarz içinde düşüncelerinizi sunacağınız zaman statünüzü artıracaktır. Lafebesi Merkür düşüncelerinizi bir zemine oturtmak ve fikirlerinizi açıklamak için 8 Ocak’ta dünyasal Oğlak burcuna girer.

Bilgi arayışında çekingen olun ve söylediğiniz şey konusunda amacınızı belirleyin. Eğitimin önemi 9 Ocak’ta Yüksek Öğrenime ilişkin 9. Evinizde Yengeç burcundaki Dolunay’ın varlığı ile belirlenmiştir. Eğer kendinizi akademik çalışmalar konusunda güvensiz hissediyorsanız, yaşam deneyiminin size öğretmiş olduğu şeyin değerini azımsamayın.

Aşk ve neşeye ilişkin tatlı keyifler 14 Ocak’ta Romansa ilişkin 5. Evinizde ve hayalperest Balık burcunda Venüs’ün yüzdüğü dönemde sizin aklınızı çeler. Bir amaç üzerine daha az odaklandığınız ve basit bir şekilde kendinizi olayların akışına bıraktığınız zaman çekimin büyüsü yaşanır.

Müzik, sanat, dans ve başka yaratıcı arayışlar oyunbaz 5. Evinizde Venüs’ün enfes ifadeleridir. 23 Ocak’ta Güvenliğe ilişkin 4. Evinize düşen yaratıcı Kova burcundaki Yeniay aile konularında geleneksel olmayan bir perspektif sunacaktır.

Onun kariyer-odaklı Jüpiter ve Satürn ile kare oluşturması uzun dönemli profesyonel planlarınızı değiştirecek mücadeleler ortaya koyabilir. Ancak 23 Ocak’ta geleneksel yönetici gezegeniniz Mars’ın gerilemesi Topluluğa ilişkin 11. Evinizde olur. Şimdi bir adım geri atmak ve dost ve iş arkadaşlarınızla çözülmemiş meselelerinizi çözmenin zamanıdır. Böylece 13 Nisan’da o ilerlemeye dönerken kendinizi özgür hissedebilirsiniz.
 
Geri
Üst