2013 yılında başak burcunun sağlığı nasıl olacak??

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
2013 yılında başak burcunun sağlığı nasıl olacak??
Ben çok çabuk hastalanan biriyim.Bu yıl da mı böyle geçecek :S 2013te başak burcunun sağlığının nasıl olacağı konusunda bilgi varmı acaba?
 
2013 yılı özellikle sağlık konusunda neler yaşıyacak.Başak burcu sinir sistemini ve barsakları yönetir.Başak burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: ince belli zayıf, ortadan uzun boylu, yuvarlak yüzlü pembe-beyaz ya da esmer tenlidirler.

Başak Burçları 2013 Yılının ilk ayları başak burçları için strese bağlı ağrılar gerginlikler yaşayabilirsiniz,sağlığınızla ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir.2013 kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya dikkat etmelidirler.


Başak Burçları Sağlık koşullarını iyi değerlendirirler. Bazıları hastalık hastası olurlar. Hastalanınca üstlerine titrenmesini isterler.

Ayrıca Başak burcu mide ve sinir sistemini yönettiği için Başak'ların hastalıkları genel olarak bedenin bu bölgeleriyle ilgilidir.Bu nedenle beslenme ve dinlenmelerine özen göstermelidirler. Pratik ve yöntemci yaradılışlarından ötürü sağlık koşullarına uyarlar. Hastalık hastalarının dışında az hastalanırlar.
 
Geri
Üst