2014 Eylül Ayı Akrep Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Akrep Burcu Yorumu
2014 akrep burcu eylül ayı, akrep burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili akrep burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Akrep Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


akrep.jpg



Eylül 2014 Akrep Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: 5 Eylül tarihinde Başak burcunda ilerleyecek Venüs, öyle her karşımıza çıkanı beğenmek anlamına gelmez. Mesafeyi koruyarak, uzaktan uzağa bakarak, kimmiş neymiş anlamaya çalışarak beraberlik hakkında karar veririz. O kararı da vermek için epeyce düşünürüz. Baktı ki, içimize sindi, aklımıza yattı, o zaman merhabadan öteye geçebiliriz. Arkadaşlık ilişkilerinde de güvendiğimiz, daha önceden zaten tanıdığımız insanlarla sohbet etmeyi isteriz. Öncesini bilmek, sonrasını görmektir niyetimiz.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, sosyal ilişkilerinizi, kimlerle bağlantılarınız var ve kimlerle arkadaşlık ediyorsunuz? Üye olduğunuz ve faaliyette bulunduğunuz dernekler, kulüpler var mı? İlişkilerinizde seçici misiniz? Bunlara gerçekçi bir şekilde yanıt veriniz. Aşk hayatınızla ilgili kriterlerinizi doğru biçimde belirlerseniz hayal kırıklığı yaşamazsınız. 13 Eylül tarihinde çalışma hayatınızla ilgili konularda beklenmedik bir ters durum nedeniyle tartışmalar yaşanabilir.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta, hedefleriniz ve aşk hayatınızla ilgili konularda hem titiz hem de özverili tarzda düşünebilirsiniz. Bir taraftan hiçbir şey istediğim gibi olmuyor dersiniz. Diğer taraftan her şey yolundaymış gibi davranırsınız. Bu gelgitler ne amacınıza ulaşmanızı sağlan ne de aşkta doğru tercihler yapmanızı. Bu tarihte her sözü kafanıza takmayın. Bir problem varsa, mantıklı bir şekilde ele alın.

22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, fiziksel ve ruhsal anlamda huzur ve uyum arzumuzun işaretçisidir. Bir takım olaylar nedeniyle belli bir güvensizlik, çelişki ve kararsızlık hissedebiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tadımız kaçar.

iremSU – Astroloji Danışmanı


Eylül Ayı Akrep Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki görünüm, gayet olumludur. Kariyer hayatımızda hem hedefimize uygun şekilde planlar yaparız hem de derinlikli olarak düşünüp sağlam olana yöneliriz. Yavaş ve emin adımlarla yürürüz. Otoritelerle ilişkimize dikkat ederiz. Hangi işi yapıyor, hangi görevde bulunuyorsak, titizlikle yerine getiririz. Bir işe odaklandık mı, her engelin üzerinden geçip onu hallederiz. Hangi iş bizim için daha faydalı hangi iş bizi güçlendirir onun ayrımını iyi yaparız. Sezgilerimiz bize rehberlik eder. Diğer taraftan 2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkaları hakkındaki düşüncelerimizi şöyle bir kendi içimizde düşünmemizi, tartmamızı sağlayacak.

8-14 Eylül haftası: Balık burcunda 3 Eylül tarihinde oluşacak Dolunay, yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyma, çocuklarınızla alakalı konularda şefkatli ve ılımlı davranma, ruhsal açıdan rahatlama, sanat, edebiyat ve şifa anlamındaki mesleklere ilgi duyma ve bizzat uygulama, metafizik ve ritüel çalışmalarla ilgilenmek anlamındadır. Hedef belirleme, amacınızın peşinden gitme, sosyal ilişkilerinize, iş hayatınıza önem verme yönünde de tesirlidir.11 Eylül tarihinde karşınıza güzel bir fırsat çıkabilir. İşlerinizi başarılı bir şekilde halledebilirsiniz.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde, çalışma hayatınız veya özel yaşamınızda ilerisi adına bir karar vermek için bir hayli düşüneceksiniz. Önemli olan sizin iç dinginliğinizdir. Bunu bozabilecek bir şeye izin vermezsiniz. Hangi konu olursa olsun yasalara uygun şekilde yapılmalıdır. Yapacağınız iş üzerinde çok iyi bilgi edininiz. İlerisini düşünerek karar veriniz.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde Jüpiter-Uranüs arasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. İş hayatınızdaki özgüven duygunuz yükselişe geçecektir. Artık sıradan, rutin bir görevde kalmak istemezsiniz. Sorumluluk almak yerine, kendi istediğiniz bir alana yönelirsiniz.

iremSU – Astroloji Danışmanı


2014 Eylül Akrep Burcu Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Maddi konularda etkili olacak 3 Eylül tarihindeki paranın hangi alan ve işlerden gelebileceği yolunda güç kazandırır. Sezgilerimiz ve yaptığımız işe olan güvenimiz de bunda etkilidir. Ben bu işte ustayım diyenler için gelişmeler olumlu yöndedir. İşe başlayanlar için bu dönem sunulan ücret az miktarda olsa da, zamanla artış gösterecektir.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde para konusunda endişeli olabiliriz. Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur.

15-21 Eylül haftası: Mevcut işinizden elde ettiğiniz geliri yetersiz bulduğunuz için, farklı bir şeyler yaparak kazanç elde etmek istersiniz. Ancak tam anlamıyla sağlam olmadıkça risk altına girmeyiniz. Serbest çalışma fikri size daha cazip gelebilir.

22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda tatminkar gelişmelerin işaretçisidir. Arzu ettiğiniz yetenekli olduğunuz bir alanda başkalarından büyük fayda ve destekler görürsünüz. Bunlar 29 Eylül tarihi itibariyle görülmeye başlar.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst