2014 Eylül Ayı Kova Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Kova Burcu Yorumu
2014 kova burcu eylül ayı, kova burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili kova burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Kova Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


kova.jpeg




Eylül 2014 Kova Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihindeki Merkür-Terazi burcu geçişi, geniş bir çevrede fikirlerimizi insanlarla paylaşmamız, güçlü bir iletişim kurmamız anlamına geliyor. Sosyal hayatla birebir ilişkilere, arkadaşlıklara önem veren Kovalar, farklı konuşan kişileri de dikkatle dinlerler. Çünkü her insandan bir şey öğrenilir mantığını ön planda tutarlar. Bu dönemde eğitimden kültür hayatına, sanatsal çevrelerden iş hayatına kadar geniş bir alanda birçok kişiyle irtibatta bulunuruz.

8-14 Eylül haftası: 14 Eylül tarihinde sosyal faaliyetler, arkadaşlarınızla olan ilişkiler, grup faaliyetleri, organize işler gayet ön planda olup, yetenekli olduğunuz konularda liderliğinizi gösterebilirsiniz. Yabancılarla temas veya yabancı ülkelerle bağlantılı şirketlerde görev alma, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunma ve onlardan destek görme gibi durumlar yaşanabilir.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda son derece olumlu bir gelişmenin işaretçisidir. Hem sosyal ilişkilerde iletişimi güçlendirir hem de aşkta size arzuladığınız bir aşkı getirir.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz veya bir anda evlenmeye karar verebilirsiniz. Çok hızlı kararlar alındığı bir haftadayız. 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, farklı görüşten insanlarla karşılaşabilir, tanışabilir, iş birliğinde bulunabiliriz. Sanatsal ortamlar, sergiler, davetler, trend olan her şey, ilişkiler, yolculuklar, organizasyonlar, eğlenceli geziler, turlar, insanları bir araya getirici her şey hoşumuza gider. 25 Eylül tarihinde Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü meydana gelecek. Bu etki altında sık sık seyahat eden biriyle ilişkiye girebilirsiniz veya birlikte olmak için sürekli yolculuklara çıkarsınız. Evli iseniz, eşiniz özgürlüğünü her şeyin üzerinde tutabilir. Sorunlarınız varsa, bu dönemde birbirinizin farklılıklarına anlayış göstermelisiniz. Yabancı ülkeyle alakası olan biriyle evlenebilir veya beraber olabilirsiniz.

iremSU – Astroloji Danışmanı



Eylül Ayı Kova Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: Merkür-Terazi geçiş enerjisini iş hayatımızla ilgili konularda da kullanabiliriz. Şöyle ki, tecrübe alanımıza göre sosyal paylaşımlarda bulunur düşüncelerimizi ifade ederiz. Hele bir de sanat, halkla ilişkiler, organizasyonla ilgili mesleğimiz varsa, bu dönemde kurulan bağlantılar, yapılan yolculuklar faydalar getiricidir. Bilgimizi hem iletişim hem de insanlarla tanışmak amacıyla ifade edeceğimiz bir dönemdir. Bu dönemde tanıştığımız kişiler bize iş alanında da destek sunabilirler.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde, beklenmedik bir durum yaşanabilir. Ortağınız veya hiç ummadığınız bir kişi, size olan desteğini geriye çekebilir. Oyunu kuralına göre oynayarak hareket ediniz. Sinirli konuşup durumu zorlaştırmayınız. Siz kimlerle hangi nedenle bağlantı kuruyorsunuz? Bağlantıda olduğunuz insanlarla aranızdaki işbirliği ne durumda bunları mutlaka ele almalısınız. Böylece yanlış kişilerin, tercihlerin kurbanı olmaz, paranıza sahip çıkar ve ilerisi adına doğru kararlar alabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde başka bir yere yerleşme kararı verebilirsiniz. Bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kişisel yönde önemli bir gelişme yaşanabilir.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm geleceğe dönük düşünülmesini, ticaret hayatından yüksek eğitimle ilgili konulara kadar geniş bir alanda verilecek kararların işaretçisi oluyor. Yurtdışı, medya-yayıncılık, organizasyon, hukuk, güzellik ve estetik, sanat, iş ortaklığı, evlilik, ilişki anlamındaki projelerin de göstergesi olacaktır. Bu yenilik, başka bir yere yerleşmeniz anlamına geliyor. Bu alanlarda bir teklif alabilirsiniz.

22-28 Eylül haftası: 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda seyrine başlıyor. Meslek hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde derinlemesine düşüneceksiniz. Bazen kuşkulu, bazen çıkarlarınızı düşünerek kimi zaman rekabet nedeniyle keskin sözler sarf ederek dönemi geçirebilirsiniz. Eğer, çıkarlarımız işbirliği gerektiriyorsa, burada durup düşünmek lazım. Bazen suyun akışına gitmek iyidir. Ben bu dönemde hedefinize odaklanmanızdan yanayım. Çünkü bu enerjinizi daha yararlı şekilde kullanmanızı sağlayacaktır.

iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Eylül Kova Burcu Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişinde ortaklaşa iş yapma şeklinde teklifler gelebilir. Ayrıca belirli bir dönem için işler alırız. Ancak 3 Eylül tarihinde yapılan görüşmelerde dikkatli olmakta yarar vardır. Çünkü paramızı tahsil etmek zor olabilir. Güvenilirlik ön planda tutulmalıdır.
8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihinde Balık burcunda oluşacak Dolunay, kayıplarınızı kazanca dönüştürme, mistik ve şifa tekniklerini öğrenme ve bu alanlarda parasal kazanç elde etme, elde ettiğiniz maddi ve manevi varlıkları doğru alanlarda değerlendirme, ideallerinize uygun işlere yönelme, borç-alacak meselelerinizi akıllıca gözden geçirme yönünde önemlidir. 11 Eylül tarihinde parasal ve iş hayatımızla ilgili konularda iyi bir analiz şart. Detaylı bir şekilde düşünürsek doğru sonuca ulaşırız.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde, ortaklaşa kazançlar ve kişisel gelirimizle alakalı konularda çelişkili düşünebiliriz. , istediğimiz gibi hareket etmekte, karar vermekte hareket etmekte zorlanıyoruz. Bu parayla nasıl bir gelecek kurulur veya nasıl bütçe düzenlenir diye düşünür, endişe duyabilirsiniz. Karar vermeden önce artı ve eksilerini iyice tartalım. Yarar elde edeceğim diye yanlış hesaplamalarda bulunmayalım.

22-28 Eylül haftası: Bu hafta maddi konularda da etkili olacak Merkür-Akrep geçişinde, tabii ki menfaatlerinizi düşünmeniz mümkündür. Kaldı ki, iş dünyası kurtlar sofrası. Ancak yine de dozunu bilmekte yarar var.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst