2014 Eylül Ayı Oğlak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Eylül Ayı Oğlak Burcu Yorumu
2014 oğlak burcu eylül ayı, oğlak burcu eylül ayı yorumu, aylık burç yorumları


Sevgili oğlak burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Eylül Ayı Oğlak Burcu Yorumunu, astrologlarından öngörülerinden yararlanarak bu sayfamızdan paylaşıyoruz...


oğlak.jpeg



Eylül 2014 Oğlak Burcu Aşk ve İlişkiler

1-7 Eylül haftası: Venüs, 5 Eylül tarihinde Başak burcunda ilerleyecek. Oğlaklar için bu dönem hayatın bir başka yönüyle tanışmak gibidir. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Oysaki bu süreçte bu denli keskin yargılar pek hoş olmaz. Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız. İkili ilişkilerde bu dönemde partnerimizin davranışlarına daha fazla dikkat ederiz. Bize karşı titiz ve dikkatli olmasını bekleriz. Görünümler bu hafta olumlu olduğu için, bu katı prensiplerimiz sorun yaratmaz. İnsanlar bize karşı saygılı, biz de kendimize güvenli hareket ederiz.

8-14 Eylül haftası: 3 Eylül tarihindeki Dolunay, iyi niyetli ve şefkatli yaklaşımlarda bulunmanızı, yaratıcı şekilde düşünmenizi, mistik konularla yakından ilgilenmenizi sağlar. Sizler ruhsal anlamda arındığınızı, hayata sevgi ile sarıldığınızı hissedebilirsiniz. Çevre ilişkilerinde duyarlısınızdır. Eğer gerçekçi bir hedef belirlerseniz ona ulaşmanızı sağlayacak güçlü yeteneklere sahip olduğunuzu anlarsınız. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişi, kişisel projelerinize eğilme ve bunlar üzerinde çalışma zamanı olarak gayet etkili bir enerjidir. Uygulamaya koyacağınız yenilikler için geri planda çalışabilirsiniz. Enerjiniz çok yüksek olacaktır. Sağlığınız açısından risk taşıyabilir. Egzersiz yapmakta yarar var.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde, çevremizdeki insanlar ve iletişimde bulunduğumuz diğerleriyle aramızda fikirsel anlaşmazlıklar yaşanabilir. Anlayışlı olmaya çalışabiliriz veya dayanamayıp insanları eleştirebiliriz. Bir problem varsa, ılımlı şekilde konuşalım. Beklentilere girmeyelim, kimseyi değiştiremeyiz, sakin olalım.

22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde oluşacak Yeniay, ilişkinizle alakalı konularda da etkilidir. Partnerinizin ailesiyle bir mesele üzerinde konuşması mümkündür. Bu özel de olabilir, beraberliğinizle ilgili konuları da kapsayabilir. Uyum sağlamak adına iki yönlü düşünebilir.

iremSU – Astroloji Danışmanı



Eylül Ayı Oğlak Burcu İş ve Kariyeri

1-7 Eylül haftası: 2 Eylül tarihindeki Merkür-Terazi burcu geçişi, iş hayatında ve önemli ortamlarda yapılacak görüşmelerde dengeli ve ölçülü bir iletişimin önemini işaret eder. Hem fikir alışverişlerinde bulunulur hem de tarafsız şekilde düşünülür. Bunu yapmak kolay mıdır? Bir Oğlak zaten kimseyle çok içli dışlı olmadığından, gereken yerde ayarlamayı bilir. Otorite konumunda bulunan kişilere fikrini beyan eder. Onların da saygı çerçevesinde bu fikre önem vermelerini ister. Bu süreçte bunu görmekte zorluk yaşanabilir. Sert tavırlı konuşmalar Oğlakların canını sıkabilir. Uzlaşmaya yanaşmak ile karşı durmak arasında kalabilir.

8-14 Eylül haftası: 10 Eylül tarihinde birilerine veya sisteme uymak zorundayız. Bir yandan tarafsız düşüneceksiniz diğer yandan gücü elde etmek için yoğun bir çalışmayı kabul edeceksiniz. Bunlar zor gibi görünebilir. Ancak şu aralar hünerli, önündeki şartlara göre hareket edebilen kişiler kazançlı çıkar. Yüksek eğitimden, uzak ülkelere, ahlaki değerlerinizden inancınıza kadar geniş bir alandaki özel veya iş ilişkilerinizi, planlarınızı gözden geçiriniz. 11 Eylül tarihi gayet olumlu. Güzel gelişmeler, fırsatlar sayesinde amacınıza ulaşabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde iş ve ev hayatınızla ilgili konularda lütfen bilinçli şekilde düşününüz. Aceleyle kararlar vermeyiniz.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde önemli bir görünüm oluşacak. Mesleki konularda gayet önemli görüşmelerde bulunabilirsiniz. Teklifler alabilirsiniz. Eğitmenlik, yolculuk, ticari ve iletişimle alakalı bir alanla ilgili olabilir. Bu gelişiminiz yönünde gayet önemlidir. Toplumsal alanda yükseliyorsunuz. Bu gelişmeler daha da devam edecek. Uzun vadeli düşünün ve sorumluluk yükleyici olsa da kabul edin.

22-28 Eylül haftası: 23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. İş hayatında uyum, huzur, iş birliğinin önemsendiği zamandır. Otoritelerle aramızda belli bir ölçü, mesafe vardır. Sorumluluklar yerine getirilir. Fakat bunun karşılığında değer bilirlik bizim için önemlidir. Ortama uyarız. Nazik davranmaya çalışırız. İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar.

iremSU – Astroloji Danışmanı



2014 Eylül Oğlak Burcu Para Durumu

1-7 Eylül haftası: Maddi açıdan 2 Eylül tarihindeki görünüm olumludur. Bağlantımız olan kişiler veya görüşmede bulunduğumuz insanlardan kazanç elde edebiliriz. Yeteneğimiz olan işlerden para kazanabiliriz.

8-14 Eylül haftası: Maddi konularda bu hafta 11 Eylül tarihi olumlu. Ancak 13 Eylül tarihinde ani kararlar vermeyiniz.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta mali konularda etkili bir geçiş veya görünüm yok. Ancak önümüzdeki hafta 25 Eylül tarihinde ortaklaşa kazançlar ve aileyi ilgilendiren konularda önem taşıyacaktır.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde maddi konularda çabuk karar vermeyiniz. 25 Eylül tarihinde Jüpiter-Satürn arasında hızlı kararlar vermeyi işaret eden bir görünüm oluşturacak. Ev satın almaya kalkışabilirsiniz. Bir kredi çekmek isteyebilirsiniz. Miras veya ortaklaşa bir mülkün paylaşılması için harekete geçebilirsiniz. İçinizdeki baskın duygular değişimden yanadır. Böyle hızlı kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Kendi gerçeğinize ve arzularınıza bir hayli düşkün olacaksınız.

iremSU – Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst